Boerencamping Pieter's Farm in Scherpenzeel
Een minicamping in de provincie Friesland

Boerencamping Pieter's Farm in Scherpenzeel, een minicamping in de provincie Friesland is centraal gelegen in de Grote Veenpolder. De eigenaren van de camping nodigen u van harte uit om vanaf hun camping dit unieke stukje Nederland te (her-) ontdekken. Wandelend of fietsend over goed aangelegde paden, langs petgaten of door de polder in directe nabijheid van de camping, of door het op 20 minuten fietsen liggende Kuinderbos. Vanaf het water is het ook genieten, per (fluister-)boot, kano of tijdens een vaartochtje met de boswachter. De omgeving nodigt uit om er op uit te trekken op alle mogelijke manieren; per auto, fiets, boot of met de benenwagen. De camping is ruim opgezet, deels voorzien van verharde plaatsen. Er is op en om de camping veel groen; laurierhagen, knotwilgen en ruim 17 fruitbomen. De schapen grazen in een aangrenzend weiland waar ook met regelmaat hazen en reeën te spotten zijn. Men houdt er niet van om veel regels op te leggen, men gaat voor een ongedwongen gemoedelijke vakantiesfeer. Wel verwachten men dat iedere gast zich ook als gast gedraagt en de aanwijzingen opvolgt. Contact met onze gasten vinden de eigenaren leuk! Boerencamping Pieter's Farm in Scherpenzeel, een minicamping in de provincie Friesland, is autovrij, er is wel een parkeerplaats waar de auto's kunnen staan.

 

Boerencamping Pieter's Farm - een minicamping in Friesland

Boerencamping Pieter's Farm in Scherpenzeel heeft genoeg faciliteiten. Er is een grote ruimte voor de fietsen te stallen. Daarnaast is er stroom op alle kampeerlocaties.Er is een sanitair gebouw aanwezig met ruim voldoende toiletten, wastafels en douches. Voor het warm water van de douche heeft u geen muntje nodig. Er is een gratis fietsenstalling aanwezig, welke 's nachts wordt afgesloten.

Heerlijk fietsen vanaf boerencamping Pieter's Farm in Scherpenzeel, Friesland

De Weerribben is een natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Moerasbos, water, vogels en eindeloze rietvelden: de natuur in de Weerribben ziet er ongerept uit! Op 8 km van de boerdencamping Pieter's Farm in Scherpenzeel kunt u heerlijk een dagje naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Met de zwevende tuinen, vlindertuin waar de vlinders rond vliegen en ook het tropische kas met echte aapjes is een bezoekje zeker waard. Ook zijn er meerdere speeltuinen met klimtoestellen en waterpartijen. In Paasloo is een prachtig openluchtzwembad met pierebad en een 25 meter bad met mega glijbaan. Een heerlijke zonneweide met twee grote luchtkussens. De Rottige Meente is een natuurgebied van 1275 Ha waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Het is een natuurgebied dat is ontstaan door dat er turf werd gewonnen. Dit natuurgebied sluit aan op het natuurgebied Weerribben/Wieden en is daardoor het grootste natuurgebied van West Europa. Er worden tal van excursies gegeven met de boswachter en het bezoekerscentrum in Ossenzijl is ook zeker de moeite waard.

Wilt u meer weten over deze minicamping in Friesland?
Bekijk dan eens de website van boerencamping Pieter's Farm, een minicamping in Scherpenzeel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina