Boerencamping Old Huystra State in Morra -
Minicamping Friesland

De familie Muurling-Miedema heet u van harte welkom op boerencamping Old Huystra State in Morra, een minicamping in Friesland. De in de noordoost van Friesland gelegen boerderijcamping biedt u alles wat u wilt als het gaat om kamperen bij de boer. Rust, ontspanning, natuur en dieren zijn allemaal in de nabije omgeving van de camping te vinden. De liggen van Morra is ook zeer gunstig voor als u er een dagje op uit wilt naar de stad. Leeuwarden, Groningen en Heereveen zijn allemaal in een handomdraai te bereiken. Of bezoekt u liever kleinere dorpjes? Zoutkamp? Oldehove? Het kan allemaal als u verblijft op boerencamping Old Huystra State in Morra.

Deze schitterend gelegen minicamping in Friesland, rondom een uit de 14e eeuw daterende oude Friese State. De kampeerplaatsen zijn allemaal ruim opgezet en liggen rond de gracht. Door de indeling van de camping hoeft u nooit uit te kijken op een andere kampeerder, u zult alleen genieten van het friesche landschap.

De sanitairruimte is geheel nieuw en luxe, met vloerverwarming, warm en koud water, douchen zonder munten, afwasgedeelte binnen, koelkast en wasmachine & droger. Kortweg goed geregeld.

Daarnaast is er een kantine aanwezig met een terras dat grenst aan een recreatieved met speeltoestellen zodat ook uw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Er zijn veel schapen aanwezig op deze minicamping in friesland. Boerencamping Old Huystra heeft ook veel jonge lammeren. Daarnaast is er ook een paardenfokkerij aanwezig en dus genoeg om alleen al te bezichtigen in en rondom de camping.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Brengt u dan eens een bezoek aan de website van boerencamping Old Huystra state in Morra.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina