>Boerencamping Ny Herema in Tzum/Franker -
Minicamping in Friesland

De familie Wijnstra-Westra heet u van harte welkom op boerencamping Ny Herema in Tzum/Franeker een minicamping in Friesland. Deze aan de voet van de hoogste dorpstoren gelegen camping is een zeer gemoedelijke camping. Gezelligheid, ontspanning en sfeer staan centraal. Mooie uitzichten, lange avonden, veel zon, maar ook schaduw helpen u te ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het leven. Uw kinderen vermaken zich uitstekend op de trampoline, het speeltoestel, kano of waterfiets De camping is tevens een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes, een bezoek aan de Waddeneilanden of Friese elfsteden. Al met al is boerencamping ny Herema in Tzum/Franeker geen slechte keuze voor een minicamping in Friesland.

 

Bij deze camping is een actieve melkveehouderij gelegen waar u ook volop van kunt mee genieten. Wat dacht u er van om te kijken naar de aanwezige border collie die de koeien bij elkaar drijft om ze vervolgens te melken? Uw kinderen zullen dit vast en zeker prachtig vinden. Dit is één van de vele facetten die boerencamping Ny Herema tot een ware attractie maakt.

Deze minicamping in Friesland is landelijk gelegen in een prachtig open agrarisch gebied 4 km ten zuiden van Franeker. Het terpdrop Tzum biedt u schitterende ervaringen die het graag met u deelt. Dieren in overvloed in de omgeving waar u volop van kunt genieten terwijl u verblijft bij boerencamping ny hereme in Tzum/Franeker. Fietsen, wandelen, of natuurautotochten? Het kan allemaal en u zult genieten van de uitgestrekte landerijen, schitterende bossen en mooie omgeving.

De camping heeft 2 kampeervelden, de één is omsingeld door bomen en een gracht. Het andere veld is vele malen kleiner en maximaal geschikt voor 4 kampeermiddelen. U kunt hier terecht met uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Totaal biedt deze minicamping in Friesland zo'n 15 ruime staanplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 ampere stroomaansluiting. Verder zijn er 2 ruime douches aanwezig (GRATIS), 2 toiletten, wastafels en er is een stortplaats aanwezig voor uw chemisch toilet.

Naast de mogelijkheden voor kamperen wordt er momenteel een Buthus gerealiseerd waar men ook kan recreeren. Al met al biedt deze camping genoeg mogelijkheden voor de fanatieke of beginnende kampeerder.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping Ny Herema in Tzum/Franeker.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina