Boerencamping Nij Wybranda in Boazum
Minicamping in de provincie Friesland

Familie de boer heet u van harte welkom op boerencamping Nij Wybranda in Boazum, een minicamping in in de provincie Friesland. Boazum is een oud Fries dorpje gelegen vlakbij Stiens, Franeker en Leeuwarden. Hier kunt u terecht om te ontspannen, genieten van de natuur of samen met uw kinderen de dieren van de camping te verzorgen. Zo kunt u helpen de koe te melken, de geiten te verzorgen of de schapen te voeren. Kortom, boerencamping Nij Wybranda in Boazum, een minicamping in de provincie Friesland, is een plek voor ontspanning.

Boerencamping Nij Wybranda - minicamping Boazum

De minicamping is gelegen naast de boerderij en biedt ruimte voor 10 tot 15 plaatsen. U kunt er terecht met tenten, caravans, vouwwagens en caravans. De plaatsen zijn ruim opgezet en elke plaats heeft zijn eigen uitzicht. U kunt zelf kiezen wat u wilt zien. Heeft u wel eens genoten van de muziek van 5 kerkklokken of meer? Ook dit is mogelik bij boerencamping Nij Wybranda in Boazum. De uitgestrekte landerijen bieden u een kalm en vredig uitzicht.

Heeft u liever een actievere vakantie? Dat kan ook bij deze minicamping in Friesland. U kunt er perfect terecht om te vissen, wandelen, fietsen, kanoën en nog veel meer. of bezoekt u gerust een van de nabijgele plaatsen.

Boerencamping Nij Wybranda - schapen

Wilt u meer weten over de minicamping in Boarzum?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping Nij Wybrande - minicamping in Friesland

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina