Boerencamping Hilarides in Pingjum -
Minicamping Friesland

De familie Hilarides heet u van harte welkom op boerencamping Hilarides in Pingjum, een minicamping in Friesland. Deze nabij de afsluitdijk gelegen camping vindt u tussen harlingen en Makkum. Naat de camping kunt u hier ook terecht voor groepsaccomodaties. Het voornaamste bij deze camping is rust en ruimte wat voldoende aanwezig is op deze camping. Er zijn voldoende activiteiten te beleven net als in de rest van Friesland. Het varierende landschap is goed voor fietstochten, wandeltochten, varen, zeilen, rondritten en vissen. U kunt hier voor bijna al uw hobby's terecht. Deze minicamping in Friesland biedt vele mogelijkheden om te overnachten. Naast de camping en de groepsaccomodatie die geschikt is voor 25 personen kunt u ook een huisje huren (tot maximaal 5 personen).Uitstapmogelijkheden genoeg vanaf boerencamping Hilarides in Pingjum.


Wat dacht u van een dagje naar een van de Waddeneilanden? Of een van de vele pittoreske dorpjes in de regio? Bolsward, Harlingen, Franeker zijn allemaal mogelijkheden. In deze dorpen/steden kunt u van alles bezoeken om de Friese cultuur optimaal mee te maken. Een uitstapje naar Vlieland of Terschelling is vanuit Harlingen ook geen enkel probleem en de oversteek bevindt zich op slechts 5 km van boerencamping Hilarides in Pingjum. Dat is nu het voordeel van een centraal gelegen camping.

Deze minicamping in Friesland is ruim opgezet en heeft voldoende plaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van 16 ampere electra aansluitingen en uw auto hoeft niet op een centrale parkeerplaats. U kunt hier terecht met uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Naast de kampeerplaatsen zijn er 2 toiletgebouwen aanwezig die het volgende bieden:

  • 4 douches
  • 4 wc's
  • stortplaats voor het chemisch toilet
  • aanrecht met koud en warm water
  • afwasplaats
  • Groentespoelplaats
  • Wasmachine

Ook bij slecht weer zijn er voldoende voorzieningen aanwezig om u te vermaken. Er is een TV om lekker bij neer te ploffen. Ook uw kinderen hoeven zich niet te vervelen en ook huisdieren zijn van harte welkom mits ze aangelijnd bij u verblijven. Boerencamping Hilarides is zeker het bezoeken waard.

Wilt u mee informatie over deze minicamping in friesland?
Bekijk dan de website van boerencamping Hilarides in Pingjum voor actuele prijzen en informatie

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina