Minicamping De Koppenjan in Jubbega -
Boerencamping Friesland

Familie Koolstra heet u van harte welkom op boerencamping De Koppenjan in Jubbega, een minicamping in Friesland. Het centraal gelegen Jubbega biedt u veel mogelijkheden voor uitstapjes. U kunt zich hele dagen vermaken in de omgeving maar ook op de camping zelf. Er zijn veel activiteiten in en om de camping heen. Uw kinderen hoeven zich er ook geen moment te vervelen. Minicamping De Koppenjan in Jubbega voor als u wilt kamperen bij de boer!

 

Boerencamping het Schoterland in Jubbega

 

De directe omgeving van de minicamping in Friesland biedt u al genoeg activiteiten. Zoekt u elders nog meer plezier dan kunt u altijd een uitstapje maken naar het Wildlands Adventure Zoo in Emmen , de tuin van Appelscha, het Planetron of naar nostalgisch Giethoorn.

Boerencamping de Koppenjan biedt u goede voorzieningen voor het hele gezin. Er zijn ruime plaatsen voorzien van electriciteit (geen jaarplaatsen). Er zijn ongeveer 25 staanplaatsen die ruim zijn opgezet. Daarnaast zijn er goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Doordat de plaatsen rondom het veld zijn opgezet blijft er veel ruimte voor de kinderen over om te spelen. Houdt u van activiteiten dan kunt u ook met het hele gezin een potje midgetgolfen. Deze boerencamping in Jubbega heeft het allemaal.

Jubbega Friesland - boerencamping het Schoterland

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van Minicamping de Koppenjan in Jubbega.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina