Boerencamping de Zilveren Maan in Zwaagwesteinde -
Minicamping Friesland

De familie Boskma heet u van harte welkom op boerencamping de Zilveren Maan in Zwaagwesteinde, een minicamping in Friesland. Deze midden in de natuur gelegen camping is ideaal voor iedere natuurliefhebber. (vis)water, bossen, landerijen en rietvelden sieren de omgeving. boodschappen hoeft u van te voren niet te doen want alle benodigde winkels bevinden zich in de omgeving. Er zijn tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om een stukje te varen, een viswedstrijd of het ontdekken van de prachtige omgeving. U kunt echt ontspannen gedurende uw verblijf op boerencamping de Zilveren Maan in Zwaagwesteinde.

 

De plaatsen zijn verdeeld over een groot en ruim terein en iedere kampeerder kan genieten van ruimte. Ruimte is hetgeen dat iedereen waardeert en daar staat deze minicamping in Friesland ook voor. alle plaatsen zijn voorzien van 4 ampere electra aansluitingen en verder zijn er uitstekende voorzieningen beschikbaar. Er zijn 4 douches, 5 wc's, wasmachine, spoelbakken en een stortplaats voor het chemisch toilet. Al met al is alles uitstekend geregeld op boerencamping de Zilveren maan.

Ook uw kinderen hoeven zich niet te vervelen. Door de ruimte van de kampeerplekken lenen de plaatsen zich er voor om spelletjes te beoefenen op uw eigen terrein of het centraal liggende stuk. Een potje badmintonnen of andere sporten, het kan allemaal met gemakt. Ook is er de mogelijkheid om een kano of boot (met buitenboordmotor) te huren zodat u de omliggende wateren kunt verkennen. Ook voor de echte vissers is deze minicamping in Friesland een camping bij uitstek. Vanuit uw luie stoel een hengel uitgooien is geen probleem. Vanaf de camping kunt u ook vele uitstapjes maken naar een van de vele pittoreske dorpen in de omgeving. Een dagtripje kan ook zo gemaakt worden en u bent zo in Groningen of Drenthe. U kunt dus met gemak een uitstapje maken naar bijvoorbeeld het drents of gronings museum..Een uitstapje naar een ander friesche stad is ook geen enkel probleem. In het dorp Zwaagwesteinde is ook vaak van alles te beleven zodat u zich geen moment hoeft te vervelen gedurende uw verblijf op boerencamping de Zilveren Maan.

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping de Zilveren Maan.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina