Boerencamping Bjusterbearlik in Delfstrahuizen -
Minicamping in Friesland

De familie holtrop heet u van harte welkom op boerencamping Bjusterbearlik in Delfstrahuizen. Deze minicamping in Friesland is gelegen nabij het Tjeukemeer, 10 minuten rijden van Heereven, Lemmer en Joure. Hier kunt u genieten van datgeen wat het boerenleven u te bieden heeft. Rust, kalmte ontspannen en tjirpende vogels is wat u hoort als u 's avonds rustig voor uw voortent zit te kijken naar de ondergaande zon. Naast het hebben van een camping biedt boerencamping Bjusterbearlik veel activiteiten waaronder: boerengolf, koeknuffelen, fierljeppen en wat dacht u van een nachtje slapen in stro?

 

boerencamping bjusterbearlik in Delfstrahuizen - minicamping in Friesland

Op deze minicamping in Friesland lopen 140 melkoeien rond en 40 stuks jongvee. Op de camping heeft u de mogelijkheid te kamperen met uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Er zijn dan ook voldoende stroom aansluitingen beschikbaar. Ook is het een mogelijkheid om verse broodjes te bestellen. Mocht u op boerencamping Bjusterbearlik staan te kamperen en het weer slaat om dan is er zelfs een slecht weer voorziening aanwezig waar u kunt schuilen met picknicktafel. Deze tafel is ook met mooi weer beschikbaar voor de gasten.

Door alle spelletjes en activiteiten die deze minicamping in Delfstrahuizen biedt is het een uitstekend geschikte camping voor jong en oud en u hoeft zich geen moment te vervelen. Waterfietsen, een maisdoolhof en kano's zijn op een steenworpafstand te huur en u kunt zich gelijk de gehele dag vermaken. wilt u meer informatie over de omgeving dan kunt u terecht op de website van de zonneroos.

 

Minicamping Friesland - boerencamping Bjusterbearlik in Delfstrahuizen

Activiteiten genoeg in de omgeving en op boerencamping Bjusterbearlik in Delfstrahuizen zelf.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Bezoek dan ook de site van boerencamping Bjusterbearlik in Delfstrahuizen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina