Boerderijcamping Zwinzicht in Harich -
Minicamping in Friesland

De familie van Dijk heet u van harte welkom op boerderijcamping Zwinzicht in Harich, een minicamping in Friesland. De camping is gelegen in het bosrijke gebied Gaasterland tussen de Fluessen en het Slotermeer. Deze camping staat garant voor een veel rust, ontspanning, kalmte en genot van de natuur. Natuurlijk is er ook van alles te beleven in de omgeving. Bent u een echte natuurliefhebber? Houdt u van fietsen? Dan kunt u fantastische fietstochten maken in de schitterende omgeving gelegen naast boerderijcamping Zwinicht in Harich.

Er liggen diverse kleine plaatsjes in de directe omgeving van deze minicamping in friesland. U kunt fietsen, wandelen of vissen om te genieten van de natuur maar ook culturele uitstapjes naar diverse plaatsen in de omgeving zijn geen enkel probleem.

Er zijn diverse sanitaire voorzieningen aanwezig op boerderijcamping Zwinzicht in Harich. U kunt terecht met uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Er zijn 6 amp stroom aansluitingen aanwezig en er is een stortplaats voor uw chemisch toilet.

Al met al is er voldoende te beleven in de directe omgeving van deze minicamping in Friesland.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerderijcamping Zwinzicht in Harich.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina