Minicamping 't Loozerveld in Loozen (Gemeente Hardenberg)
Boerderijcamping in Overijssel.

Minicamping 't Loozerveld in Loozen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is midden tussen de groene weilanden, dicht aan de Duitse grens gelegen. Het er naast gelegen veeteeltbedrijf heeft koeien en kalfjes, maar ook een pony, geiten en ander klein vee. De camping met 25 plaatsen is gelegen aan viswater en is tevens een ideaal uitgangspunt voor fietstochten. Op de camping zijn verschillende fietsroutes aanwezig. Natuurlijk biedt men u gratis WIFI aan. Het is een rustig gelegen camping, waar ook nog een vakantiewoning en een tweetal caravans te huur zijn. Minicamping 't Loozerveld in Loozen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is een leuke nette top camping waar je zeker een keer je vakantie moet doorbrengen.

 

 

Er zijn vele voorzieningen op Minicamping 't Loozerveld in Loozen. Wij noemen hier: hele nette sanitaire voorzieningen, voorzien van ruime douches/wc , waarvan er ook een aangepast is voor rolstoelgebruikers. Er zijn 6 wc's waarvan 1 voor rolstoelgebruikers. Er is een ruime afwasgelegenheid met gratis warm water. Ook ontbreken een wasmachine, een droger en een koelkast niet. Ook is er een recreatieruimte met biljart, tafeltennistafel,tv, voetbalspel, sjoelbak, en diverse spelletjes. De gasten van de boerderijcamping mogen gratis gebruik van kano's,waterfiets, bootje en skelters. Voor de kleintjes is er ook nog een zandbak / schommel / trampoline. Ook voor visliefhebbers is dit de juiste locatie.

 

Minicamping 't Loozerveld in Loozen is gelegen in het neusje van Overijssel,in de Gemeente Hardenberg, dicht tegen de Duitse grens. U kunt vanaf de camping mooie fietstochten door Nederland en het mooie gebied in Duitsland maken. Voor een dagje uit in de omgeving kun je denken aan het Avonturenpark in Hellendoon of het Dierenpark Wildlands in Emmen, Attractiepark Slagharen, Vijvertuinen Ada Hofman,Winkelen in Hardenberg of Duitsland, Plopsaland Coevorden. Genoeg te doen voor een geweldige vakantie!

OOk voor kinderen veel te beleven op minicamping 't Loozerveld in Overijssel

Wilt u meer weten over deze mooie boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Minicamping 't Loozerveld in Loozen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina