Minicamping 't Oude Willemsveldt in Oude Willem
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping 't Oude Willemsveldt in Oude Willem,een boerderijcamping in de provincie Drenthe is gelegen vlakbij prachtig natuurschoon. Deze, bij de SVR aangesloten camping is gelegen midden in het Nationaal Park "het Drents Friese Wold" .Vanaf hier kunt u genieten van alles wat de omgeving u biedt. De minicamping beschikt over prachtige ruime plaatsen met veel privacy en goede sanitaire voorzieningen. Bovendien heerst er een gemoedelijke en gezellige sfeer op de camping en dat is zeker niet onbelangrijk. Genoeg redenen om eens een bezoek te brengen aan Minicamping 't Oude Willemsveldt in Oude Willem, een boerderijcamping in de provincie Drenthe.


Minicamping 't Oude Willemsveldt in Drenthe

 

Alle plaatsen op Minicamping 't Oude Willemsveldt in Oude Willem zijn voorzien van 6 amp. electra. Tevens is er een mooie en goed onderhouden grasmat.Iedere gast heeft een eigen plaats afgeschut met groene struiken. Het sanitair bestaat uit 4 douches, 3 wasgelegenheden en 4 toiletten. Ook is er een afwasgelegenheid, een wasmachine en een centrifuge aanwezig. Fietsen kunnen in de schuur gestald worden.Voor de kampeerder die meer luxe wil is er ook een compleet ingerichte vakantiewoning te huur. Op de boerderijcamping kunt u gratis de beschikking hebben over draadloos internet, Wifi.Ook is er de mogelijkheid om uw paard mee te nemen (stal en/of weidegang).

 

Sanitair op Minicamping 't Oude Willemsveldt in Oude Willem, Drenthe

 

Het Drents Friese Wold kent 5000 hectare bos, vele kilometers fietspaden, wandelpaden en ruiterpaden en voor waterrecreanten is het Aekingermeer slechts op enkele kilometers afstand. Zoals de naam al aangeeft vindt u het gebied op de grens van zuidwest Drenthe met Friesland, op de grondgebieden van de plaatsen Diever, Hoogersmilde en Vledder en het Friese Appelscha. Het Drents-Friese Wold is ongeveer 6.100 hectare groot en is daarmee, na de Veluwe, het grootste bosgebied van Nederland. Bos vormt dan ook de hoofdmoot van het park. Zoals u kunt lezen bent u op Minicamping 't Oude Willemsveldt in Oude Willem midden in dit schitterende natuurgebied aan het kamperen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping 't Oude Willemsveldt in Oude Willem.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina