Minicamping 't Achterom in Kollum -
Boerderijcamping Friesland

Minicamping ’t Achterom in Kollum, een boerderijcamping in de provincie Friesland, is een leuk sfeervol plekje net buiten het oude dorp Kollum, in Noordoost Friesland.Gerrit en Dorinda zijn de trotse eigenaren en zullen er alles aan doen om u een goede vakantie te kunnen bieden. De boerencamping heeft 15 ruime, zonnige plekken met 6 ampere electra, drie watertappunten. Ook heeft u op het gehele terrein gratis toegang tot wifi. Voor de auto’s is een aparte parkeerruimte aangelegd, zodat het kampeerterrein autovrij blijft. Naast tent en caravan is er ook ruimte voor campers. Kleine lichte campers kunnen op het hele terrein staan, de zwaardere varianten kunnen aan de kop van het terrein staan. De minicamping is gelegen op het “achterom” van een voormalige boerderij. Met een weids uitzicht over de omliggende weilanden, die zo kenmerkend zijn voor Noordoost Friesland. U wordt dan ook van harte uitgenodigd voor een bezoekje aan Minicamping ’t Achterom in Kollum, een boerderijcamping in de provincie Friesland.

 

 

 

Minicamping ’t Achterom in beschikt over een nette sanitair unit welke bestaat uit twee toiletten en twee complete badkamers met ruime douche, toilet en wastafel. Aan de rechterzijde van de sanitairunit is een wasbak met warm en koud water om bijvoorbeeld de afwas te doen. Aan de linkerzijde is ruimte voor afvalscheiding en een punt voor het afvoeren van vuilwater vanuit bijvoorbeeld een camper.Het terrein is omringd door diverse bomen o.a. elzen, wilgen en populieren, die jaarlijks een stuk groter worden en steeds meer beschutting geven. De plekken zijn hier en daar gescheiden d.m.v. een haag, verder heeft het terrein een open karakter.Huisdieren zijn toegestaan op de minicamping, mits aangelijnd.

Minicamping ’t Achterom is gelegen in het noordoosten van de provincie Friesland in de gemeente Kollummerland c.a. op zo’n 500 meter afstand van het gezellige oude dorp Kollum. Kollum is een belangrijk dorp voor de regio, met een diversiteit aan winkels in de Voorstraat en het aangrenzende winkelgebied, waar drie supermarkten en verschillende bekende winkelketens zijn gevestigd. Kollum kenmerkt zich de laatste jaren steeds meer als het watersportdorp van de regio. Naast een eigen jachthaven, goede aanlegsteigers in en rondom het dorp, heeft Kollum een overdekt zwembad in het dorp en een openlucht zwembad, It Paradyske, aan de buitenrand van het dorp. In Kollum zijn kano’s, waterfietsen en bootjes te huur, zo kunt u vanaf het water het oude centrum bekijken, maar ook de omgeving verkennen. Vanuit Kollum is het ook mogelijk om met de boot het Lauwersmeer op te varen of via de kanalen en vaarten de omliggende dorpen aan te doen.

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping 't Achterom in Kollum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina