Minicamping De Vogelpoel in Laaghalen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping De Vogelpoel in Laaghalen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is een vrij jonge camping maar met zeer eigenaren die veel kampeerervaring hebben. Hierdoor weet men wat de kampeerder graag wil. DE camping ligt in een landelijke omgeving waar de nachten nog echt donker zijn. Gastvrijheid en behulpzaamheid staat bij de familie van Veen voorop. De camping is genoemd naar de boerderij. Op deze minicamping is plaats voor ten hoogste 15 kampeermiddelen. Auto’s dienen tijdens het kamperen op het parkeerterrein geplaats te worden. De familie van Veen wil u graag verwelkomen op hun leuke minicamping De Vogelpoel in Laaghalen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe.

Minicamping De Vogelpoel in Laaghalen

 

Er zijn veel voorzieningen voor de gasten van Minicamping De Vogelpoel in Laaghalen, er is draadloos internet (WiFi), er zijn genoeg stroompunten, watertappunten en ook oplaadpunten voor de electrische fietsen. Er is tevens een modern sanitairgebouw waar u natuurlijk voldoende toiletten, gecombineerde douche/wascabines, wastafels en een aangepaste sanitairruimte voor mindervalide gasten vindt. Ook is er de afwasplaats, een afstort voor het chemisch toilet en een diepvries. Ook is er voor de kinderen een overdekte speelruimte ingericht.

boerderijcamping de Vogelpoel in Laaghalen

 

Minicamping De Vogelpoel in Laaghalen ligt net buiten het dorp Hooghalen aan het oude TT circuit centraal tussen Assen, Beilen en Smilde, vlakbij de boswachterij Hooghalen en het natuurgebied Het Hijkerveld. Een ideaal uitgangspunt voor wandelingen, fietstochten en uitstapjes. U verblijft hier bijna in het hart van de provincie zodat u binnen niet al te veel tijd in de stad Assen bent, leuk om te winkelen, een interessant Museum, voor de kinderen het Verkeerspark etc. Maar er is in de omgeving nog veel meer te beleven.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping De Vogelpoel in Laaghalen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina