Minicamping De Stieltjeshoeve in Stieltjeskanaal
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping de Stieltjeshoeve in Stieltjeskanaal, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is een kleinschalige camping op heuvelachtig terrein met ruime plaatsen. Op het terrein van totaal bijna 5 ha, bevindt zich ook een paardenhouderij en een bistro. Er zijn max. 15 plaatsen beschikbaar met veel ruimte, ongeveer 250 m2 eigen ruimte per kampeerplaats. Er zijn seizoenplaatsen, er is plek voor uw eigen tent of caravan, er is plek voor campers en er is een ingerichte glampingtent (luxe tent incl. keuken en ecotoilet) te huur evenals een Bell tent, oftewel de ui, ook deze tent is volledig ingericht te huur. Een aantal plaatsen op Minicamping de Stieltjeshoeve in Stieltjeskanaal, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, heeft stroom en water, een aantal zijn puur natuur.

 

 

Er is op minicamping de Stieljeshoeve in Stieltjeskanaal een compleet nieuw sanitairgebouw met 4 toiletten, 4 warme douches, wastafels en er is een afwasruimte buiten. Er is een ruime gezinsdouche welke mede tevens rolstoeltoegankelijk is en er is een ruim rolstoeltoegankelijk toilet. U kunt s'morgens vers afgebakken broodjes bestellen, of een compleet kant en klaar ontbijtje bij uw kampeerplaats laten bezorgen. In de bistro zult u later in de zomer heerlijk en betaalbaar kunnen dineren, maar een gerecht laten bezorgen bij uw kampeerplaats is ook mogelijk. Verder zijn er spelletjes te leen, er zijn hangmatten om in te luieren, er is een tafeltennistafel buiten, skelters, een zandbak, rubberbootjes etc. Er is beperkt gratis wifi beschikbaar. Indien u uw paard wilt meenemen op vakantie dan kunt u deze hier ook stallen.


 

De ligging van minicamping de Stieltjeshoeve in Stieltjeskanaal is perfect voor een geweldig leuke vakantie. Er zijn volop mogelijkheden voor activiteiten in de omgeving. Deze boerderijcamping ligt op slechts 2 km afstand van Centerparcs De Huttenheugte, hier vind u Aquamundo, hun zwemparadijs. Een bezoekje aan Dierenpark Wildlands in Emmen, het Hunenbedcentrum in Borger, Attractiepark Slagharen, allemaal binnen korte tijd te bereiken vanaf deze mooie ruime camping. Wilt u fietsen of wandelen? Er liggen diverse mooie fietsroutes in de omgeving. En als wandelliefhebber kunt u een mooi stuk wandelen over het Pieterpad dat vlak langs de camping loopt. Voor de vissers: er is viswater dichtbij, direkt aan de overkant of iets verder aan het kanaal ( Stieltjeskanaal).

 

 

Wilt u nog meer weten over deze zeer ruime boerderijcamping in Drenthe?
Bekijk dan de website van Minicamping De Stieltjeshoeve in Stieltjeskanaal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina