Minicamping Zorg en Vrij in Wijster
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Zorg en Vrij in Wijster, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is in 2013 geopend. De 12 royale plaatsen zijn ongeveer 130m² groot op een terrein van ruim 5000 m² groot. Er is een groot middenterrein, een sanitairgebouw en een parkeerterrein. Er is dus ruimte genoeg. Men is aangesloten bij de SVR. De minicamping is autoluw, dat wil zeggen dat de auto’s tijdens uw verblijf op het parkeerterrein staan. Campers zijn ook welkom. Deze worden bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de ingang geplaatst. De boerderij camping ligt in het boerenland dat afwisselend wordt gebruikt voor mais, aardappelen of knol/bolgewassen. Het ene jaar kun je dus alle kanten op kijken en het andere jaar kan er mais staan van een paar meter hoog. Aan de zuidzijde van Minicamping Zorg en Vrij in Wijster, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, ligt tien hectare grasland voor kuilgras.

 

Minicamping Zorg en Vrij in Wijster, een boerderijcamping in Drenthe

 

Daardoor heeft u vanaf Minicamping Zorg en Vrij in Wijster altijd vrij uitzicht en er lopen geen koeien, paarden of schapen. Wel kunt u er veel vogels en ook hazen zien. Afhankelijk van het jaargetijde trekken er ook reeën voorbij. Het boerenland wordt omgeven door natuur. Op twee kilometer afstand vindt u Het Nationaal Park Dwingelerveld. Op de weggetjes in de directe omgeving wordt veel paard gereden. Dus als u zelf een paard bezit is dat voor u een goede mogelijkheid. Er zijn tegen betaling een aantal weitjes beschikbaar. De mini camping ligt aan het netwerk van fietsknooppunten dus volop mogelijkheden om een prachtige route te rijden.

 

Boerderijcamping Zorg en Welzijn in Wijster, minicamping in Drenthe


Kinderen hebben op Minicamping Zorg en Vrij in Wijster ruimte nodig om te rennen en te spelen. Naast het grote middenterrein is er ook een speeltuin. Kinderen tot twaalf jaar kunnen zich hier heerlijk uitleven op de schommel, op de trampoline, in de klimtoren met glijbaan of de rekstokken. En uiteraard is er voor de kleintjes een zandbak. Ook zijn er op deze boerderijcamping geiten en kippen. Eén keer per dag mogen de kinderen helpen met voeren. Bij de zorgboerderij staan onze dweggeitjes in hun weitje met hok. Ze heten Camel en Roos. Op de zorgboerderij hebben we verder nog paarden ook van verschillende rassen. Een Tinker (Buck), een Shetlander (Ieniemienie) en een ruin (Tjasse). Ook zijn er nog veel cavia’s, een boerderijpoes (Loekie) en een hond (Scrabby) en dat is een Tibetaanse Terrier. Uiteraard beschikt men over een mooi en schoon sanitairgebouw. Electra (10A), douchen en afwassen zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Zorg en Vrij in Wijster.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina