Minicamping Zomerzicht in Assen (Witten)
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Zomerzicht in Assen (Witten), een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is net buiten de stad gelegen. Rust ruimte en gemoedelijkheid is hetgeen Laura en Jaap, de eigenaren van deze camping, hun gasten willen bieden. Hier voelt u nog het boerenleven! Er zijn twee velden op de camping aanwezig, één biedt u veel beschutting en de andere biedt u prachtige vergezichten. Alle 31 kampeerplaatsen zijn voorzien van een verhard tegelplateau en ook een eigen aansluiting met 6 amp.electra en een kraan voor vers water. De auto's dienen op het aparte parkeerterrein geplaatst te worden, hetgeen de veiligheid en de rust ten goede komt. Op SVR Minicamping Zomerzicht in Assen, een boerderijcamping in Drenthe, ervaart u de luxe van een grote camping.

 

Minicamping Zomerzicht in Assen, mooie camping in Drenthe

 

Ook de voorzieningen op Minicamping Zomerzicht in Assen (Witten)zijn op en top. Er is een overdekte fietsenstalling. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, incl wasmachine, droger, centrifuge en een koel-diepvriescombinatie. Ook voor mindervalide gasten is sanitaire ruimte beschikbaar. Tevens is er op de gehele camping gratis draadloos internet beschikbaar. Uw fiets kunt u stallen en, indien dit natuurlijk nodig is, kunt u ook de accu weer opladen. Er is een gezellige recreatieruimte met TV, een voetbalspel en een openhaard. Ook vindt u hier boeken. Aan kinderen is natuurlijk ook gedacht: er zijn skelters, fietsjes, een zandbak en een schommel aanwezig. Er is een apart terrein voor tenten. Electra wordt hier d.m.v. zonne-energie opgewekt.

Minicamping Zomerzicht in Assen, Witten, boerderijcamping in Drenthe

 

In de nabijheid van Minicamping Zomerzicht in Assen (Witten) zijn vele attracties te vinden. De grote plas met een mooi strand genaamd de Baggelhuizerplas, het is een zwem-, surf- en visplas die slechts op 200 meter loopafstand van de camping ligt. Hier kunnen de kinderen en u zich de hele dag vermaken. Verder zijn aanraders: het Drents Museum, De TT baan, Wildlandsn in Emmen, de stad Groningen enz. Meer informatie kunt u vinden op de website van de camping.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Zomerzicht in Assen (Witten)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina