Minicamping Ykema in Sandfirden
Boerencamping in de provincie Friesland

Minicamping Ykema in Sandfirden, een boerencamping in de provincie Friesland, is gelegen midden tussen de weilanden en de mooie friesche meren. Het is een ideale camping voor genieters van het water, zeilen, vissen etc. alles is hier mogelijk. De camping ligt aan het water "De Vlakke Brekken", welke in open verbinding staat met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat "De Vlakke Brekken", geen doorgaande vaarroute is kunt u er volop genieten van de ruimte en de rust. Dus vooral voor watersporters is minicamping Ykema in Sandfirden, een boerencamping in de provincie Friesland dé camping bij uitstek.

minicamping Ykema in Sandfirden, boerencamping in de provincie Friesland

Minicamping Ykema in Sandfirden heeft 25 ruime plaatsen en zijn allemaal voorzien van een stroomaansluiting. U kunt bij wijze van spreken zo uit uw tent of caravan in uw boot of op uw surfplank stappen. Op het kampeerterrein zelf zijn diverse speelmogelijkheden voor de jeugd. In de schuur van de boerderij staat een tafeltennistafel en een voetbalspel. Ook heeft men hier een slechtweeraccommodatie met spelletjes en een bibliotheek ingericht. De boerdrij in niet meer in bedrijf, maar er is nog wel jongvee aanwezig. Deze dieren mogen gevoerd worden door de jongste bezoekers. Tevens is er een luxe toiletgebouw met o.a. een wasserette, gehandicapten toilet en babyroom.

Minicamping Ykema in Sandfirden, boerencamping in Friesland
De omgeving rondom minicamping Ykema in Sandfirden leent zich prima uit om te genieten van de rust en de natuur. Door de unieke locatie van de camping kan er bijvoorbeeld worden gezeild naar Heeg. Zeilboetn zijn op de camping te huur. Of fiets eens door het mooie landschap naar Hindelopen of het mooie stadje Workum. De fietspont tussen Gaastmeer en It Heidenskip zorgt ervoor dat er op de fiets mooie tochten mogelijk zijn rond de Friese meren en het Friese landschap. U zult zich hier dus uitstekend kunnen vermaken of genieten van de rust en de ruimte.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Ykema in Sandfirden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina