Minicamping Westenenk in Wijster
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

De familie de Haan is de eigenaar van Minicamping Westenenk in Wijster, een boerderijcamping in de provincie Drenthe. Het is een gezellige knusse familie camping, kinderen kunnen de hele dag spelen en de ouders kunnen heerlijk “uitrusten” voor de caravan. Er is wat kleinvee, zoals pony's, kippen, en katten, dus geen grote boerderij maar wel een een soort kinderboerderij. De camping heeft 26 plaatsen, allemaal ruim opgezet en volledige privacy door heggen tussen de plaatsen. Er is 6 amp. electra aanwezig. Uw auto wordt na het plaatsen van uw tent of caravan op de centrale parkeerplaats behorende bij Minicamping Westenenk in Wijster, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, geplaatst.

Minicamping Westenenk in Wijster, ruime groene plaatsen

 

 

Het sanitair op Minicamping Westenenk in Wijster is erg netjes en bestaat 3 douches en 4 toiletten. Ook is er nog een ruimte met enkele urinoirs voor de mannen. Het voldoet natuurlijk ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen. Indien u wilt kunt u ook uw was doen, want er zijn een wasmachine en centrifuge aanwezig. Voor de kinderen is er een binnen- en buitenspeelplaats en verschillende steps, skelters en skippyballen. Ook is er een jeu de Boules baan aangelgd. In de boerderij, behorende bij deze boerderijcamping, is ook nog een ruim appartement aanwezig. Deze is geschikt voor maximaal 6 personen. Ook zijn er een stacaravan voor max 2 personen en een caravan met voortent voor max 2 volwassenen en 2 kinderen te huur. Wilt u 's-morgens graag rustig aan doen, maak dan gebruik van de broodjes/ontbijtservice op de camping.

 

Boerderijcamping Westenenk in Wijster, Drenthe

 

Op loopafstand van minicamping Westenenk ligt het leuke dorpje Wijster. Hier vindt u een fietsenmaker, een kapper, een café en een cafetaria. Wijster is mooi centraal gelegen, dicht bij de mooie Drentse bossenen op korte afstand van de grotere plaatsen Hoogeveen, Meppel, Assen en Emmen. Hier zijn in de zomermaanden vele activiteiten te beleven. Ook zijn hier uitstekende restaurants waar u heel gevarieerd kunt eten. Vanaf de camping loopt u zo het bos in en van daaruit kunt u uren wandelen. Ook zijn er heel veel km’s fietsplezier in de omgeving. Op 2 km van de camping vandaan is een strand met een zwemwater, ideaal voor een dagje lekker aan de waterkant met warm weer. Ook is de VamBerg op 3 km waar u een fanatastische toch kunt maken met de mountainbike, maar ook om te wandelen en “gewoon” te fietsen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Westenenk in Wijster.

.

 

 

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina