Minicamping Vorrelveen in Beilen
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping Vorrelveen in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe, bestaat sinds 2006. Het ruime veld is volledig voorzien van drainage, waardoor het terrein er altijd mooi bij ligt. U kunt zelf een plaats uitzoeken die aan uw wensen voldoet. De camping heeft als slogan: géén 5 sterren camping maar een 1001 sterren camping. Want u heeft vanaf minicamping Vorrelveen in Beilen, een minicamping in de provincie Drenthe, tijdens de donkere maar heldere nachten een geweldig uitzicht op de sterrenhemel.

Boerencamping Vorrelveen in Beilen, minicamping in Drenthe

 

De sanitaire voorzieningen op minicamping Vorrelveen in Beilen zijn in de loop van de jaren gerealiseerd en voldoen aan de hedendaagse eisen en soms nog meer dan dat. In de kapschuur zijn deze voorzieningen ondergebracht, evenals de recreatieruimte die duidelijk ook aan de behoefte van de gasten voldoet. Voor kinderen is op deze camping voldoende te beleven. Naast de mogelijkheden op het speelveld kan men ’s-avonds ook bij de boer kijken hoe de koeien gemolken worden.

Minicamping Vorrelveen in Beilen, boerderijcamping in Drenthe

 

Maar ook voor de ander gasten van minicamping Vorrelveen in Beilen is er nog zoveel te doen. Door de centrale ligging in deze mooie provincie zijn attracties zoals Het Boomkroonpad bij Borger, de dierentuin in Emmen, het Verkeerspark in Assen en het Herinneringskamp in Westerbork allemaal gemakkelijk te bezoeken. Maar ook moet u natuurlijk genieten van de Drentse natuur: wandelen of fietsen over Het Hijkerveld, het Drents-Friesewoud, het Nationaal Park Dwingelerveld, gewoon heerlijk en telkens anders.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van boerencamping Vorrelveen in Drenthe?
Bezoek dan de website van minicamping Vorrelveen in Beilen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina