Minicamping Ut Tumpke in Kessel
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Minicamping Ut Tumpke in Kessel, een boerderijcamping in de provincie Limburg beschikt over 23 ruime standplaatsen van ongeveer 100m² groot. Iedere plaats is voorzien van een electriciteitsaansluiting. Er zijn plaatsen op deze minicamping die u goede beschutting kunnen bieden. Onder de bomen is het heerlijk rustig zitten. Het terrein van Minicamping Ut Tumpke in Kessel, een boerderijcamping in Limburg, is geheel autovrij, daardoor is erg rustige camping.


minicamping Ut Tumke in Kessel, boerderijcamping in Limburg

 

De voorzieningen op Minicamping Ut Tumpke in Kessel zijn erg uitgebreid. Zo is er een overdekte fietsenstalling, een vaatwasgelegenheid, een jeu de boules baan (ligt mooi onder de bomen) en natuurlijk net sanitair. Ook zijn er een invaliden toilet en douche aanwezig. Tevens is er een kleine recreatieruimte aanwezig. Ook zijn er twee vakantiewoningen en een chalet te huren.
Deze zijn volledig ingericht.

 

Minicamping Ut Tumke in Kessel, boerderijcamping in Limburg

 

Minicamping Ut Tumke in Kessel is gelegen bij een mooi bosgebied en ook slechts op korte afstand. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving, zelfs tot over de grens met Duitsland. Ook voor de vissers is het hier weer goed vertoeven, er is een visvijver op slechts vijf km afstand. Ook zijn er leuke rondvaarten te maken over de Maas. Er zijn ook enkele leuke kastelen in de buurt van deze boerderijcamping te bezichtigen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Ut Tumpke in Limburg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina