Minicamping Sleenerzand in Noord-Sleen
Kleine camping in de provincie Drenthe

Minicamping Sleenerzand in Noord-Sleen, een kleine camping in de provincie Drenthe beschikt over een zeer fraai terrein met 12 plaatsen met 6 ampere stroom die ingepast zijn in de natuurlijke landschappelijke tuin. De Camping kenmerkt zich door zijn parkachtige en rustieke uitstraling en grenst direct aan boswachterij 'Het Sleenerzand' . Er is tevens een comfortable Blokhut te huur en voor de niet kampeerders is er een B&B voor 2 personen. Campers kunnen helaa niet ontvangen worden. Op het hele terrein een goed WIFi signaal met een prima internet capaciteit. Minicamping Sleenerzand in Noord-Sleen, een kleine camping in de provincie Drenthe is helaas niet geschikt voor kamperen met kinderen.

Het verwarmd sanitairgebouw van minicamping Sleenerzand in Noord-Sleen heeft 3 toiletten welke in hoogte variëren. De 3 ruime douches zijn voorzien van thermostaatkranen en variabele douchekoppen. In het sanitairgebouw staat voor algemeen gebruik een magnetron, een wasmachine en een centrifuge. In de informatiehal ligt dagelijks de (gratis) krant en een gevarieerd aanbod van tijdschriften en literatuur. Informatie over eetgelegenheden, bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving, evenals diverse fiets- en wandelroutes zijn ruimschoots aanwezig. Uw fiets kunt u stallen in de oevrdekte stalling waar u tevens, indien u die heeft natuurlijk, de accu van uw fiets met ondersteuning kunt opladen.

 

 

In de omgeving van minicamping Sleenerzand in Noord-Sleen zijn fantastisch fietstochten door het Drentse landschap te maken. In elk dorpje is wel iets bijzonders te zien of valt er wat leuks te beleven. Drenthe heeft niet alleen uitgestrekte bossen en heidevelden maar kent ook een prachtig laagveen reservaat. Noord-Sleen is gelegen in de zuid-oosthoek van de provincie, ongeveer 10 kilometer ten noord-westen van Emmen. Dus een bezoek aan de nieuwe dierentuin is gemakkelijk te maken. Ook aan te raden is een bezoekje aan Assen (o.a.Drents Museum) het museumdorp Orvelte, het Herinneringscentrum Westerbork etc. U hoeft zich in deze provincie geen moment te vervelen.

Wilt u meer weten over deze leuke kleine camping in Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Sleenerzand in Noord-Sleen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina