Minicamping Slappeterp in Slappeterp
Boerencamping in de provincie Friesland

Als u wilt kamperen op minicamping Slappeterp in Slappeterp, een boerencamping in de provincie Friesland, dan houdt u van de luxe van eenvoud. Het terrein biedt eenvoudige basisvoorzieningen als warme- en koude douches, toiletten, wasbakken, een centrifuge en een koelkast met diepvriesladen. ‘Slappeterp’zorgt daarbij voor een mooie bieb, een afwaskeukentje, stortplek voor een chemisch toilet. Het terrein telt 10 kampeerplekken en een aantal plekjes voor de onovertroffen fietskampeerders! De kampeerplaatsen op minicamping Slappeterp in Slappeterp, een boerencamping in de provincie Friesland, zijn verdeeld over 2 aparte veldjes.

Minicamping Slappeterp in Friesland


De eigenaren van minicamping Slappeterp in Slappeterp vinden het niet onbelangrijk is dat kinderen er fijn kunnen spelen. Hiervoor is een boomhut aanwezig,men kan vliegeren, er is een zandbak en men kan schommelen en skelteren. De camping zelf heeft een omzoomd terrein met bomen en een terrein met een fraai uitzicht over de landerijen met de mooie wolkenpartijen (tenzij het heel helder is). De camping ligt in een agrarisch gebied en biedt een ongedwongen sfeer. Aan de achterkant van het kampeerterrein loopt u naar de zwemvijver met aansluitend de wandelpaden van de "Boerepaed"wandelroute. De plekken zijn allen voorzien van stroom (6 ampère ).

Boerencamping Slappeterp in Slappeterp, minicamping in Friesland

Ook heeft minicamping Slappeterp in Slappeterp een terpenzwerfhut. De terpenzwerfhut ligt naast het kampeerterrein en bestaat uit 2 stapelbedden en een bedbank. Voor 4 personen is de hut ideaal. Deze is te huur voor een schappelijke prijs. Nadat u terugkomt van het wandelen of fietsen dan kunt u hier heerlijk genieten van een vers kopje thee of koffie. De rozen zorgen samen met de oost-indische kers voor een vrolijke intieme sfeer in de tuin. Er is plek voor ca. 25 mensen. Vanuit het theehuis wordt zorg gedragen voor de bediening. Dit theehuis is ook een lekkere thee-plek voor koukleumen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Slappeterp in Slappeterp

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina