Minicamping Pieterom in Sleen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Pieterom in Sleen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe beschikt over 25 plaatsen en is ruim opgezet en parkachtig ingericht. U heeft altijd een mooi uitzicht, hetzij over de weilanden, hetzij over de mooie doorkijkjes van de camping en u zit niet opgesloten. Iedere plaats heeft een eigen stroomvoorziening van 10 ampere en een watertappunt. Door de ruime plaatsen is er meer dan voldoende privacy om heerlijk te genieten van de rust op camping Pieterom. Alle plaatsen rondom het terrein hebben een tegelplateau waar uw voortent of luifel op kan staan. Een plekje met ochtendzon, middagzon, avondzon of de hele dag zon. Tevens is er een luxe Pieterwagen en complete KIP (oldtimer)caravan te huur. Op Minicamping Pieterom in Sleen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is een goed en beveiligd WiFi netwerk beschikbaar.

Minicamping Pieterom om Sleen, Drenthe


Hoewel minicamping Pieterom in Sleen, aangesloten bij de VeKaBo, geen echte boerderijcamping is, lopen er wel dieren rond de camping en op het terrein. Daarom dienen de honden altijd aangelijnd te zijn op en om de camping. Het mooie en eersteklas sanitairgebouw is in de voormalige wagenschuur ondergebracht. Centraal in deze ruimte is het afwasgedeelte met 3 spoelbakken voor de vaat en een spoelbak voor de kledingwas. Er is zelfs afwasmiddel aanwezig. De vloer is voorzien van vloerverwarming. Er is een wasruimte voor zowel gezinnen met kleine kinderen als voor mindervalide mensen. Verder zijn er zowel voor de dames als de heren ieder 2 toiletten, 2 wastafels en 2 douches. De doucheruimtes zijn altijd verwarmd, hebben thermostaatkranen en verstelbare douchekoppen en natuurlijk zonder muntjes. Voor de tent- of pieterwagenkampeerder staan hier ook een koelkast en een magnetron. Op het terrein staat een mooi klauterspeelobject in de zandbak. Naast de zandbak staat de trampoline. Er is ook een ruime overdekte recreatieruimte beschikbaar met o.a. een tafeltennistafel. Verder bevindt zich hier de fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fietsen, treft u een blokhut aan, waar u boeken, folders, tijdschriften, spelletjes aantreft en waar de (klein-)kinderen kunnen knutselen. Daarnaast is er in de overdekte ruimte nog een zandbak met speelgoed aanwezig en staan er trapskelters. Verder is op de camping een jeu-de-boulebaan aanwezig.

 

Beschutte plaatsen op boerderijcamping Pieterom in Sleen

 

Sleen, waar minicamping Pieterom is gevestigd, ligt in het mooie zuidoosten van Drenthe, aan de voet van de Hondsrug. In Sleen ​vindt u de supermarkt, warme bakker en diverse winkels en restaurants. ​Het fietsknooppunt loopt door Sleen, een garantie voor dagenlang fietsplezier. In de nabije omgeving is voldoende te doen en te zien voor jong en oud. Ga naar Emmen, naar Wildlands (de nieuwe dierentuin), daarna even lekker shoppen in het uitgebreide en overdekte winkelcentrum van Emmen. Coevorden, een oude vestingstad, met het het Stedelijk Museum. Doe daarna de rondleiding door de stad en laat u verrassen door de mooie plekjes en gevels. In Orvelte, bij Ellert en Brammert en in Het Veenmuseum kunt u zien hoe Drenthe in de loop der eeuwen is ontstaan en gevormd. In Nieuw Amsterdam vindt u het van Gogh Museum, hier krijgt u het levensverhaal van Vincent van Gogh te zien en te horen. Voor de kinderen is er ook meer dan genoeg vertier. Allereerst is er natuurlijk de Kibbelkoele, een natuurlijke zwemvijver middenin het bos. Het verwarmde bosbad in Noord-Sleen. Cowboy en Indianenland in Coevorden, Kabouterland in Exloo, attractiepark Drouwenerzand, Plopsaland in Coevorden, Wonderwereld in Ter Apel, Smalspoormuseum in Erica. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Pieterom in Sleen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina