Minicamping PUUR Natuurlijk in Zwiggeltje
Kleine camping in de provincie Drenthe

Minicamping PUUR Natuurlijk in Zwiggelte, is een kleine nauurcamping in de provincie Drenthe. De camping ligt aan de rand van Zwiggelte, dichtbij het dorp Westerbork. Een mooi natuurlijk gebied met uitgestrekte bossen, heidelandschappen en gezellige dorpen met veel fiets- en wandelroutes. De camping heeft heeft 16 ruime kampeerplaatsen met een weids uitzicht waar u kunt genieten van de ondergaande zon. Hier staat natuur, ruimte, rust en eenvoud centraal. Om de camping zo natuurlijk mogelijk houden heeft men een parkeerplaats aangelegd waardoor de camping autovrij is. Er zijn verschillende watertappunten en kunt u gebruik maken van gratis Wifi. De kampeerplaatsen zijn voorzien van zes ampère stroom. Er zijn twee camperplekken, een paar tiny houses en 3 B&B kamers op Minicamping PUUR Natuurlijk in Zwiggelte, is een kleine nauurcamping in de provincie Drenthe.

 

Minicamping PUUR Natuurlijk in Drenthe

 

De sanitaire unit van Minicamping PUUR Natuurlijk in Zwiggelte bevindt zich in de achterkant van de woonboerderij. In 2020 zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst die de sanitaire unit maar ook de camping en de B&B voorzien van energie. In de boerderij is een eenvoudige maar gezellige algemene ruimte die u kunt gebruiken bij slecht weer. U vindt hier een tv, magnetron en koelkast en centrifuge. Ook kunt u de wasmachine voor een klein bedrag gebruiken. Daarnaast kunt u gebruik maken van de leuke “buiten-binnenruimte” waar u samen kunt eten of ontspannen. Heeft u visite maar niet genoeg servies in de servieskast vindt u altijd iets wat u kunt lenen. Daarnaast kunt u boeken lenen uit de bibliotheek, spelletjes spelen of knutselen. Samen barbecueën dat kan op de grote barbecue, maar deze moet wel gereserveerd worden.

Mooi klimtoestel op de camping

 

Minicamping PUUR Natuurlijk in Zwiggelte ligt aan het Oranjekanaal waar u kunt vissen, in kunt zwemmen of kanoën. U kunt als gast kosteloos gebruik maken van de aanwezige kano’s. De omgeving van de camping kenmerkt zich door bosrijkgebied afgewisseld met heidelandschappen. Daarnaast kunt u verschillende meertjes ontdekken waar u op een zomerdag heerlijk kunt zwemmen. Zwiggelte ligt in het midden van Drenthe, een omgeving met veel fiets- en wandelroutes. Staatbosbeheer heeft mooie routes uitgezet in Drenthe. Geniet van de rust, natuur en ontdek de vogels en andere dieren die in Drenthe wonen. Schapen zijn al jaren verbonden met Drenthe maar ook de Schotse Hooglanders zijn niet meer weg te denken uit het landschap van Drenthe. De camping PUUR Natuurlijk is een mooie uitvalbasis en rustpunt als u van fietsen houdt. Met ruim 1700 kilometers aan fietspaden is Drenthe een ideale plek om te fietsen. Drenthe is dan ook uitgeroepen tot 5 sterren fietsprovincie van Nederland.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de Drenthe?
Bezoek dan de website van minicamping PUUR Natuurlijk in Zwiggelte

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina