Minicamping Orvelte in Orvelte
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Orvelte in Orvelte, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is met zijn 15 beschikbare plaatsen, erg rustig gelegen, maar toch weer mooi centraal om diverse bezienswaardigheden in de provincie te bekijken. Ook het museumdorp Orvelte is natuurlijk nabij de camping gelegen. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn hier en in Westerbork aanwezig. Minicamping Orvelte in Orvelte, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is een uitstekende verblijfplaats voor een rustige vakantie, waarbij men adviseert om uw fiets niet te vergeten.


Er is ook een recreatieruimte/ slechtweervoorziening aanwezig op minicamping Orvelte. Hier kunt u hier een potje poolbiljart spelen, of met elkaar sjoelen. Ook zijn er andere spelletjes aanwezig. Het nette sanitair bestaan uit 4 douches met wastafel, 5 toiletten, een urinoir, een chemisch toilet en natuurlijk een mogelijkheid om uw afwas te doen. Heel gemakkelijk is het indien u een keer geen zin heeft om te koken, men kan dan een maaltijd voor u verzorgen. Ook van een heerlijk ontbijt met warme broodjes genieten kan ook op deze leuke camping.

 

Indien u op minicamping Orvelte verblijft dan hoeft u zich niet te vervelen. Er zijn zoveel bezienswaardigheden te bezoeken en/of activiteiten te ondernemen, uw vakantie mag wel drie weken duren. Wij noemen als eerste natuurlijk het Museumdorp Orvelte zelf, terug naar hoe het vroeger allemaal was. Het Herinneringscentrum Voormalig Kamp Westerbork is indrukwekkend. Maar als u hier bent ontspan dan door een wandeling te maken over het Melkwegpad door de bossen. Hier ontdekt u ons planetenstelsel. Een mooie dag kunt u ook beleven in het nieuwe Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Maar er is natuurlijk nog veel meer in deze schitterende fietsprovincie Drenthe te zien.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan hier de website van minicamping Orvelte in Orvelte

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina