Minicamping Noordmeer in Den Ham
Boerderijcamping in Overijssel

Welkom op minicamping Noordmeer in Den Ham, een boerderij camping in de provincie Overijssel. U bent hier van harte welkom met uw caravan, camper of tent. Er zijn 13 plaatsen beschikbaar. Er zijn geen speeltoestellen voor kinderen aanwezig. Wel is er een B&B voorziening te huur. Er is wat kleinvee aanwezig op deze niet meer actieve boerderij. Deze nieuwe camping (2018) is gelegen in het gebied Noord-Meer aan de rand van Twente/Salland en ligt pal aan een prachtig uitgestrekt bosgebied met vele wandel, fiets en kanoroutes. U bent uw auto niet nodig, u kunt gelijk al genieten van de natuur. Dit gebied waar minicamping Noordmeer in Den Ham, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, is gelegen bevindt zich ten noorden van de Linderbeek en nabij de rivier de “Beneden Regge”.

Voor de natuurliefhebbers kan er gewandeld worden in het nabijgelegen bos van minicamping Noordmeer in Den Ham, oa. het Eerderbos waar zich oa. het ” Reggepad ” bevindt die naar het kasteel Eerde voert en de nabijgelegen steile oever. Ook op loopafstand landgoed Eerde, de Sahara, Eerder Achterbroek, “de meertjes”, het “open lucht theater”, Archem, de rivier de Regge die in zijn oude staat is hersteld etc. Ook Ommen , Hellendoorn ( avonturenpark Hellendoorn ) , Lemele zijn dichtbij voor een bezoekje. Naast de camping (ca. 100m1) is een openluchtzwembad aanwezig. Kortingskaarten bij de camping verkrijgbaar.


 


Minicamping Noordmeer in Den Ham ligt op loopafstand van enkele voorzieningen (binnen 500 meter): Zwembad “De Groene Jager” en Manege “De Hazelhorst”. Er ligt een uitgebreid netwerk van afwisselende fiets- en wandelroutes in de onmiddellijke nabijheid. U zult genieten van de zeer gevarieerde omgeving die uniek is in ons land. U treft hier een uitgebreid bosrijke omgeving, enkele heuvels zoals de Lemeler- en de Betsemerberg, heidevelden, zandverstuivingen, meertjes, enz, Tevens grenst het gebied (gemeente Twenterand) aan de gemeente Ommen.

Wilt u nog meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Minicamping Noordmeer in Den Ham.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina