Minicamping Myry in Elim
Boerderijcamping in Drenthe

De eigenaren van minicamping Myry in Elim, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, willen u graag verwelkomen voor een verblijf op hun mooie en erg ruime mini camping. Elim is een klein dorpje, centraal liggend tussen Hoogeveen, Coevorden en Slagharen. De plaatsen die men u kan bieden zijn erg ruim en bieden voldoende privacy. Minicamping Myry in Elim, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is een camping die geschikt is voor jong en oud.

 

boerderijcamping Myry in Elim, mini-camping in Drenthe


De voorzieningen op Minicamping Myry in Elim zijn gewoon goed. Er is een eenvoudig, maar erg functioneel en natuurlijk schoon toiletgebouw. Het is tevens verwarmd. Natuurlijk is er ook gratis WiFi beschikbaar voor de gasten. Er is ook voldoende te beleven op deze mini camping. Zo is er een groot overdekt terras met leuke zitjes, zijn er aaibare dieren aanwezig, diverse speeltoestellen en ook een jeu de boules baan. En mocht u zich graag laten verwennen: uw ontbijt kan verzorgd worden.

boerencamping Myry in Elim , Mini camping in Drenthe

 

Door de mooie en centrale ligging van Minicamping Myry in Elim is het natuurlijk een uitstekend startpunt voor het verkennen van de mooie provincies Drenthe en Overijssel. Wij noemen een aantal mogelijkheden in willekeurige volgorde: de dierentuin in Emmen, Plopsaland in Coevorden, Attractiepark Slagharen, het verkeerspark en Drentsmuseum in Assen etc. U ziet, voldoende mogelijkheden voor een (actieve) vakantie in een mooie landelijke omgeving.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan een de website van Minicamping Myry in Elim

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina