Minicamping Loeksham in Emmen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Loeksham in Emmen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is gelegen aan de westkant in het buitengebied van de stad. Het gezellige centrum ligt slechts op 6 kilometer afstand. De minicamping heeft een goed gedraineerd veld met 25 zeer ruime standplaatsen die allemaal voorzien zijn van een 6 amp. stroomaansluiting. Tevens kunt u hier beschikken over gratis Wifi. Het kampeerterrein is geheel autovrij, dus dat biedt extra rust en veiligheid voor u en de kinderen. Wilt u een iets anders, dan kunt het Hooitel huren, slapen in een heerlijk strobed, terug naar vroeger maar wel heel leuk. Verder kunt u een 2 persoonscaravan huren, deze is compleet ingericht. Ook verhuurt men een 4 persoons pyramide tent. Ook deze is goed ingericht. Wilt u ook de zuid-oosthoek van de provincie ontdekken? Dan is Minicamping Loeksham in Emmen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe een echte aanrader!


Minicamping Loeksham in Emmen, boerderijcamping in Drenthe

 

Er zijn vele voorzieningen voor jong en oud om Minicamping Loeksham in Emmen. Zoals reeds genoemd kunt u hier beschikken over gratis WiFi. Voor de kinderen zijn er leuke speeltoestellen, zoals een speelhuisje met glijbaan, een wip-wap, zandbakken en een schuur met veel speelgoed. Ook in de recreatieruimte liggen nog spelletjes. Tevens is er een dierenweide met eenden, cavia's en kippen. In de overdekte recreatieruimte "De Schuur" ligegn tijdschriften, boeken en de dagelijkse krant. Er is een luxe toiletgebouw op deze boerderijcamping aanwezig. Er zijn 4 douches, 4 toiletten, wastafels, wascabines en een babyruimte. Aan de achterzijde is de stort voor het chemisch toilet en ook de wasmachine en de droger. U kunt uw fiets stallen in een overdekte fietsenstalling.

Boerderijcamping Loeksham in Emmen, Minicamping in Drenthe

 

De Zuid-oosthoek van de provincie Drenthe biedt u vele activiteitsmogelijkheden. Wij zullen hier een aantal noemen: Plopsaland in Dalen (Coevorden), een fantastisch overdekt speelparadijs. De Dierentuin in Emmen staat bekend als de mooieste in Nederland. Ook kunt u in de omgeving heerlijk zwemmen bij het Ermerstrand, de Kibbelkoele, de Rietplas of het overdekte zwembad in Emmen. Als u wilt zien hoe het leven er vroeger aan toe ging, bezoek dan het Veenpark in Barger-Compascuum of het Hunebedcentrum in Borger. Op de website van Minicamping Loeksham in Emmen staan nog veel meer tips voor een actieve en leerzame vakantie. Maar vergeet ook uw fiets niet mee te nemen, u verblijft namelijk in dé fietsprovincie van Nederland.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Loeksham in Emmen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina