Minicamping Jachtlusthoeve in Wijckel
Boerencamping in de provincie Friesland

Minicamping Jachtlusthoeve in Wijckel, een boerencamping in de provincie Friesland is gelegen achter de voormalige veehouderij. Ondanks dat het geen actieve boerderij meer is, zijn er in de zomer nog wel een paar kalfjes en koeien in de wei achter de camping. De camping bevat 25 ruime plaatsen en is verdeeld over drie veldjes. Alle plekken zijn voorzien van stroom en het nieuwste veldje heeft stroom en water bij elke plek. Op het erf van minicamping Jachtlusthoeve in Wijckel, een boerencamping in de provincie Friesland, is voldoende parkeerruimte voor de auto's.

Minicamping Jachtlusthoeve in Wijckel, Friesland

De sanitaire voorzieningen van minicamping Jachtlusthoeve in Wijckel is geheel vernieuwd en bestaat uit: Vier ruime toiletten, een gescheiden dames en heren wasruimte met in totaal 4 douches. Ook is er een afwasruimte binnen met daarin een wasmachine, droger, koel-vriescombinatie en een magnetron. In de oude boerderij is gelegenheid om uw fietsen te stallen. De camping een goede uitvalsbasis voor de meest uiteen lopende dagtochten zoals een bezoekje aan bijv. Hindelopen Workum of Sloten. Een dagtocht naar een van de Friese waddeneilanden als Ameland en Terschelling of Vlieland behoord tot de mogelijkheden.

Boerencamping Jachtlusthoeve in Friesland

 

Het dorp Balk ligt op loopafstand van minicamping Jachtlusthoeve in Wijckel en heeft een gezellig centrum met voldoende winkels. De dichtstbijzijnde supermarkt is ongeveer vijfhonderd meter verderop. In het seizoen worden er wekelijks braderieen gehouden in de dorpen en stadjes. Kamperen in het “Waardevol cultuur landschap” van Gaasterland geeft u een keur aan mogelijkheden. In de bossen van Gaaasterland is er volop gelegenheid om te fietsen of te wandelen. Ook zijn er diverse fiets en wandelroutes uitgezet. De camping is gelegen aan de Friese Elfsteden route. Aan de andere kant is er de gelegenheid voor de watersport. Het Slotermeer ligt op maar een kilometer afstand. In Balk is gelegenheid genoeg om een bootje te huren of om georganiseerd een boottocht te maken.

 

Wilt u nog meer informatie over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bekijk dan eens de website van minicamping Jachtlusthoeve in Wijckel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina