Minicamping Hoeve Welgelegen in Hijken
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Hoeve Welgelegen in Hijken, een boerderijcamping in de provincie Drenthe bestaat uit een terrein van ongeveer 5000 m2 en kenmerkt zich door verschillende soorten bossages en groene velden. Het is geen actief boerenbedrijf meer. De camping heeft 20 ruime, afgescheiden plaatsen die u veel vrijheid en privacy bieden. Uw huisdier ook welkom. Voor de rust en veiligheid, maar ook om het gras mooi groen te houden, worden de auto's buiten het kampeerterrein geparkeerd, behalve indien u met een camper komt. Minicamping Hoeve Welgelegen in Hijken, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is aangesloten bij de SVR.

 

Minicamping Hoeve Welgelegen ligt aan het eind van een doodlopende weg, waardoor u een mooi uitzicht heeft op de aangrenzende landerijen en het Hijkermeer. De gasten kunnen over gratis Wifi beschikken. Het sanitairgebouw is zeer modern en ruim opgezet en beschikt onder andere over vloerverwarming. Tevens is er een wasmachine en een centrifuge aanwezig. De afwas kunt u heerlijk overdekt bij het sanitairgebouw doen. Er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor uw electrische fiets aanwezig.


Hijken ligt in het hart van de provincie Drenthe, op de Drentse Hooglanden. In de directe omgeving van minicamping Hoeve Welgelegen vindt u de schaapskooi op het Hijkerveld. Er lopen diverse wandel- en fietsroutes door het gebied. Ook het Drentse Landschap en de Boswachterij Hooghalen en Dwingeloo zijn eenvoudig te bereiken. Hier kunt u urenlang wandelen en fietsen door bossen, heidevelden en landerijen. Interessante bezienswaardigheden zijn volop in de omgeving aanwezig. Wij noemen er een paar: Herinneringscentrum “Kamp Westerbork”; Radiosterrenwacht Hooghalen; Wildlands Emmen (dierentuin); Nationaal Park “Dwingelderveld”; Drents Museum in Assen; Gevangenismuseum Veenhuizen.

Wilt u nog meer informatie over de camping en bezienswaardigheden in Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Hoeve Welgelegen in Hijken.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina