Boerderijcamping Heuvelland Oaze in Heijenrath (Slenaken)
Minicamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping Heuvelland Oaze in Heijenrath, een minicamping in de provincie Limburg, is een 50+ camping, die staat voor rust, luxe, persoonlijke service, bourgondisch genieten. De camping is omgeven door mooie bossen, pittoreske dorpjes en veel mooie routes om te wandelen of fietsen. De rust vindt u mede omdat men geen gezinnen toelaten maar alleen mensen die zonder kinderen gaan kamperen. (kinderen cq kleinkinderen kunnen uiteraard op bezoek komen, maar niet overnachten). Op de boerderij wordt kleinschalig vleesvee gehouden. (Blonde d'Aquitaine en Aberdeen Angus). In het restaurantje/op het terras kunt u zich laten verwennen met heerlijke hapjes, drankjes en gerechten. Hier wordt alleen gebruik van vlees van eigen boerderij en lokale producten. Natuurlijk kunt u hier ook altijd terecht voor een lekker kopje koffie met luxe Limburgse vlaai op Boerderijcamping Heuvelland Oaze in Heijenrath, een minicamping in de provincie Limburg.


Boerderijcamping Heuvelland Oaze in Heijenrath is gelegen op een heuvelplateau in het gehucht Heijenrath, Slenaken (het plateau van Crapoel) met het Geuldal ten oosten en het Gulpdal ten westen. De camping zelf grenst aan Teuven, de Voerstreek(B). De minicamping is omgeven door mooie bossen, pittoreske dorpjes en veel mooie routes om te wandelen of fietsen. De camping beschikt over 25 ruime standplaatsen, waarvan 4 XL plekken. Iedere standplaats beschikt over een eigen wateraansluiting en -afvoer, een stroomaansluiting van 16 ampere en gratis wifi. De plaatsen bestaan uit half kiezel en half gras. Auto's worden geparkeerd naast het terrein op de parkeerplaats. Vanaf de camping zult u het vee van de boerderij heerlijk in de wei zien lopen. De weilanden zijn direct aan de camping gelegen.


Boerderijcamping Heuvelland Oaze beschikt over de volgende voorzieningen: Het restaurant met gebruik van producten van eigen boerderij; een Jeu de Boulesbaan; een luxe sanitairgebouw, met verwarmde voorzieningen, inclusief mindervalidevoorzieningen, waar men gratis gebruik van kan maken; een aparte afwasruimte met wasmachine en droger en een fietsenstalling. Het hoeft u hier dus aan niets te ontbreken.
.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Heuvelland Oaze in Heijenrath

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina