Minicamping Het Zwerversnest in Bantega
Boerencamping in de provincie Friesland

Minicamping Het Zwerversnest in Bantega, een boerencamping in de provincie Friesland, is landelijk gelegen nabij het watersportdorp Lemmer (6 km) en de mooie Friese meren (IJsselmeer / Tjeukemeer). De camping is in 2018 opgericht en beschikt over 15 – 18 ruime kampeerplekken (ca. 100 /125 m2 en voorzien van 6 amp. elektriciteit), geschikt voor caravan, camper of tent.  De camping is centraal gelegen voor uitstapjes in Friesland, Overijssel en Flevoland. Er zijn vele fiets- en wandelroutes in de omgeving. Ook zijn er vele mogelijkheden voor watersporten in de nabije omgeving, bijvoorbeeld zeilen op het IJsselmeer of het Tjeukemeer en kanovaren op de Tjonger.

Op minicamping Het Zwerversnest is het ook mogelijk om te overnachten in een gezellig ingerichte trekkershut. Het (nieuwe en verwarmde) sanitair gebouw bevindt zich in de voormalige boerderijschuur en is voorzien van 4 toiletten en 4 douches (voor zowel de dames 2 als voor de heren 2). De camping beschikt over faciliteiten voor jong en oud, zowel buiten als binnen in de verwarmde recreatieruimte. Voor de actieve campinggasten is een jeu de boules baan en een schaakveld aangelegd. In de voormalige schuur in de boerderij is een recreatieruimte gerealiseerd, zodat u zich ook bij slecht weer kunt vermaken. U kunt er terecht voor een potje poolbiljart, darten en diverse andere spellen.

In de nabije omgeving van minicamping Het Zwerversnest in Bantega vindt u Nationaal Park De Weerribben, het Tjeukemeer, het IJsselmeer, het Kuinderbos, Natuurgebied De Rottige Meente, de bossen van Gaasterland etc. Te veel prachtige natuur op om te noemen! Vanaf de camping kunt u diverse mooie fietstochten maken. Er zijn prachtige uitgebreide wandel- en fietsroutes, waaronder het Zuiderzeepad, Tjongerroute, het Pieperpad en de 9 pontjes route. Rondom de boerencamping kunt u genieten van de prachtige weidse uitzichten. De camping ligt op slechts 6 km van Lemmer en ca. 10 minuten vanaf de A6. Kortom: genieten van de rust, ruimte en natuur en op korte afstand van voorzieningen en uitvalswegen! Ook de voormalige vissersdorpjes Lemmer en Blokzijl bieden volop mogelijkheden om lekker te winkelen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Zwerversnest in Bantega

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina