Minicamping Het Zoersche Land in Exloërveen
Kleine camping in de provincie Drenthe

Gepco en Hilga Slomp zijn de eigenaren van minicamping Het Zoersche Land in Exloërveen, een kleine camping in de provincie Drenthe. Met hun kinderen genieten ze hier van de rust, de ruimte, de uitzichten en de stilte. En daar willen ze u ook graag van laten genieten. De camping is net buiten het toeristische dorpje Exloo gelegen. Er zijn 12 ruim opgezette kampeerplaatsen, waarbij een ieder zelf mag beslissen hoe het kampeermiddel wordt neergezet, zodat iedereen optimaal kan genieten van het prachtige uitzicht die minicamping Het Zoersche Land in Exloërveen, een kleine camping in de provincie Drenthe, u biedt.

 

 

Op minicamping Het Zoersche Land in Exloërveen is een toiletgebouw met een dames- en herenkant. Elke kant heeft 2 toiletten, 2 wastafels, 1 douche en 1 afgesloten wastafel. De kinderen kunnen zich hier ook vermaken met o.a. een voetbalveldje, een zandbak, een tafeltennistafel, een trampoline, en genoeg verstopplekjes. Iedere plek beschikt over 6 amp elektra en, niet te vergeten, het terrein is autovrij. Dus heel veilig en rustig voor iedereen. Tevens beschikt de camping over gratis wifi in de buurt van het toiletgebouw. Vanwege het gebied is niet alle dagen het bereik optimaal. Meer tijd dus om te genieten van de rust en ruimte om u heen!
.

 

Aan het einde van de Boermastreek nabij minicamping Het Zoersche Land in Exloërveen ligt een prachtig natuurgebied van het drentse landschap, Zoersche Landen. In dit gebied kun je prima wandelen en genieten van de dieren die dit gebied rijk is. Denk hierbij aan reeën, de buizerd, vossen, zwanen, zilverreigers, ganzen en als je geluk hebt, vind je de beverburcht. Vanuit de Zoersche Landen loop je door de Kwabse Kuilen. Mocht u iets meer willen ontdekken in de omgeving dan is er bijvoorbeeld het Hunebedcentrum in Borger, Dierenpark Wildland in Emmen, Kabouterland in Exloo. U verblijft hier op de grens van de provincies Groningen en Drenthe, dus een garantie voor leuke activiteiten.


Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Het Zoersche Land in Exloërveen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina