Minicamping Half-Hichtum in Bolsward
Boerencamping in de provincie Friesland

De eigenaren van minicamping Half-Hichtum in Bolsward, een boerencamping in de provincie Friesland, is ideaal gelegen aan de Elfstedentochtroute, op loopafstand van het centrum van Bolsward. Voor de fietser die van rust houdt is dit een prima startpunt voor de Elfstedenroute, maar ook voor diverse andere mooie en landelijke fietstochten in de omgeving. De Camping is klein en rustig met ruime standplaatsen, stroom en water op het terrein. Er is voldoende parkeergelegenheid op het erf van de boerderij. Er is een slechtweer-accomodatie en men beschikt over goed en netjes sanitair. Op de boerderij houdt men jongvee, paarden,schapen en kippen. Kinderen mogen in de lammerentijd de potlammetjes de fles geven. Er kunnen eitjes geraapt worden en ritjes op de ponykar gemaakt worden. Dus kamperen bij de boer: dat doe je bij minicamping Ha;f-Hichtum in Bolsward, een boerencamping in de provincie Friesland.

minicamping Half-Hichtum in Bolsward


Op minicaming Half-Hichtum in Bolsward is het genieten van de rust, de ruimte, de natuur, lange zomeravonden en mooie zonsondergangen. Men wil dit graag met u delen. Op Half-Hichtum worden ook workshops Aardewerk beschilderen georganiseerd. Men is aangesloten als logeeradres bij de Elfstedentocht per paard en koets. Er wordt stallingsruimte met aparte boxen aangeboden . Maar wil je je paard (en) of pony (s) liever in de wei dan kan dat ook. Voor de volgende dag heeft men we eventueel een goedgevuld lunchpakket. Dit alles in overleg. Zelf kun je overnachten in je eigen tent, je eigen huifkar of in het speciaal ingerichte tuinhuisje. Je kunt gebruik maken van toilet of douche. Het ontbijt wil men voor u verzorgen en eventueel een eenvoudige warme maaltijd op de dag van aankomst.

Wekelijks organiseren de eigenaren van minicamping Half-Hichtum in Bolsward een thee- of koffie-uurtje voor de campinggasten. Hierbij kunt u uw ervaringen tijdens uw verblijf delen met de andere gasten. Mocht u niet willen fietsen dan is er natuurlijk ook voldoende te beleven in deze prachtige omgeving in de waterrijke provincie Friesland. Op de camping of bij de VVV kantoren in de omgeving is voldoende materiaal aanwezig om leuke dingen te gaan doen.

mini en boerencamping Half Hichtum in Bolsward, friesland


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Half-Hichtum in Bolsward

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina