Mini-camping Graswijk in Assen
Kleine camping in de provincie Drenthe

Mini-camping Graswijk in Assen, een kleine camping in de provincie Drenthe is een nieuwe kleinschalige camping op circa 0.5 hectare met ruimte voor 25 kampeerplekken, omringd door plantage. De camping is voorzien van 2 recreatievelden waar u kunt voetballen en/of een leuk potje volleybal kunt spelen. Voor de kinderen is er een speelhuisje met glijbaantje, een schommel, een klimrek en een zandbak aanwezig. Dus voor een echte mini- en familiecamping komt u naar mini-camping Graswijk in Assen, een kleine camping in de provincie Drenthe.

Minicamping Graswijk in Assen


Mini-camping Graswijk in Assen is in 2010 voorzien van nieuwe saniatire voorzieningen en voldoet daarom ruimschoots aan de hogere eisen van de bezoekers. Er zijn nu 2 douches, 3 toiletten, een gehandicaptentoilet, een aparte wasgelegenheid voor heren en vrouwen. Camping Graswijk ligt in het buitengebied van Assen. Vanuit hier is het gezellige winkelcentrum van Assen binnen 10 minuten te bereiken. Voor uitstapjes kunt u via de binnenroutes naar b.v. Westerbork, Zwiggelte en andere leuke dorpen. In de omgeving zijn er diverse fiets- en wandelroutes. Voor uw boodschappen kunt u terecht in de dichtstbijzijnde, plaatselijke supermarkt in Hooghalen of in Assen.

Dieren bij boerencamping Graswijk in Assen


Mini-camping Graswijk in Assen is een favoriete locatie voor kampeerders die deelnemen aan de Drentse Fietsvierdaagse. Ook bij evenementen als Superbike of de TT op het TT circuit bij Assen komen vele gasten jaarlijks weer terug op deze camping. In de zomer kunt u deze camping als uitvalsbasis gebruiken voor uitstapjes in deze prachtige provincie. De natuurgebieden liggen vaak op fietsafstand. Ook voor kinderen is er voldoende vertier in de omgeving, zoals het Verkeerspark, de speeltuinen in Appelscha of het Boomkroonpad in Borger.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Graswijk in Assen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina