Minicamping GoedVertoef in Wezuperbrug
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping GoedVertoef in Wezuperbrug, een boerencamping in de provincie Drenthe wordt gerunt door gastvrouw en gastheer Sandra en Frank. De slogan die bij deze mini-camping hoort is: mooi, ruim, rustig en schoon. Er zijn in totaal 30 ruime staanplaatsen, ongeveer 100m2 en voorzien van een eigen stroomaansluiting. Wilt u onthaasten? Dan is minicamping GoedVertoef in Wezuperbrug, een boerencamping in de provincie Drenthe, een uitstekende keuze.

minicamping Van Veen in Wezuperbrug, boerderijcamping in Drenthe

 

De voorzieningen op minicamping GoedVertoef in Wezuperbrug zijn zondermeer goed. Er zijn twee sanitairgebouwen met in totaal 6 douches, 8 toiletten, 8 wastafels en 2 urinoirs. Tevens is er natuurlijk een overdekte plek om uw afwas te kunnen doen. De (electrische) fietsen kunnen mooi droog gestald worden en eventueel ook weer opgeladen worden want er zijn voldoende stopcontacten. Verder is er ook een bibliotheek, een slechtweer accomedatie (vooral voor tentkampeerders). En vergeet niet uw hengel mee te nemen.

Boerderijcamping Van Veen in Wezuperbrug, Mini-camping in Drenthe

Waarschijnlijk heeft u minicamping GoedVertoef in Wezuperbrug uitgekozen om ook de schitterende zuid-oost hoek van de provincie Drenthe te kunnen verkennen. De uitgestrekte natuurgebieden, de mooie landschappen, de brinkdorpen met de mooie boerderijen en niet te vergeten de steden Emmen (dierentuin), Coevorden (kasteel) en Assen (Drents Museum) liggen binnen korte afstand. Maar vooral zult u de provincie het beste kunnen verkennen op de fiets of al wandelend, bijvoorbeeld het Openluchtmuseum in Schoonoord. Maar maak bijvoorbeeld ook een wandeling over een deel van de route van het beroemde Pieterpad.

Wilt u meer weten over deze leuke boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan hier de website van Minicamping GoedVertoef in Wezuperbrug.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina