Minicamping Friesland in Langweer
Boerencamping in de provincie Friesland

Minicamping Friesland in Langweer heeft genoeg plaatsen voor de liefhebber. De plekken op deze leuke camping zijn erg ruim opgezet, waardoor je de tent, caravan, camper of vouwwagen gemakkelijk kwijt kunt. U mag zelf kiezen, een leuke plek met uitzicht op het water of direct gelegen aan het schilderachtige dorpje Langweer. Minicamping Friesland ligt direct aan de Langweerderwielen, één van de mooiste meren van Friesland. Door deze unieke ligging is de camping een perfecte uitvalsbasis voor het maken van heerlijke zeiltochten. De nabijgelegen watersportplaatsen Heeg, Sneek, Lemmer en Sloten zijn goed te bereiken per boot. Dus vooral watersportliefhebbers zullen het heerlijk vinden om te verblijven op Minicamping Friesland in Langweer, een boerencamping in de provincie Friesland.


minicamping Friesland in Langweer, boerencamping in de provincie Friesland

 

De faciliteiten op Minicamping Friesland in Langweer zijn geheel aangepast aan de eisen van deze tijd. Er is ook een wasmachine en droger, een goede afwasplaats met warm en koud water etc. Tevens is er voor de gasten op deze boerencamping Wifi beschikbaar. Er zal u hier aan niets ontbreken. Ook kinderen zullen zich hier goed vermaken. De minicamping biedt vertier voor zowel jong als oud. Wilt u er graag een dag met een boot er op uit en u heeft zelf geen boot? Huur dan een boot in Langweer. In het dorpje Langweer zijn nog veel prachtige oude gebouwen bewaard gebleven die de moeite van het bekijken waard zijn. Geniet heerlijk op een van de knusse terrasjes of ga heerlijke vers gevangen vis eten in een van de vele restaurantjes of cafeetjes in het leuke dorp.

Boerencamping Friesland in Langweer, provincie Friesland

 

Heel leuk om te doen is om een tocht met de auto langs (een deel van de) elfstedenroute te maken. Maar ook de diverse musea in o.a. Sneek zijn zeer de moeite waard. Er zijn vooral in de zomer veel activiteiten in de omliggende plaatsen en in Langweer zelf. Een groot evenement is natuurlijk het jaarlijkse Skûtsjesilen op de grote Friese meren. Maar wist u dat in langweer ook diverse keren per jaar de skûtsjes wedstrijden houden? Heel leuk om te zien. Mocht u toch iets meer van de rust willen genieten dan kan dat ook, want op deze boerencamping is het voor iedereen leuk vertoeven. Wandelaars, fietsers en watersporters genieten van de prachtige omgeving van De Friese Meren. Ook op de camping zelf is het heerlijk vertoeven voor de zonaanbidders en kom je heerlijk tot rust.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping Friesland in Langweer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina