Minicamping Faranghe! in Esanatoglia
Boerencamping in de regio Le Marche

Minicamping Faranghe! in Esanatoglia, een boerencamping in de regio Le Marche, is een kleine camping in het groene hart van Italië. In het land van de Verdicchio di Matelica – waar de wijnboeren hoog scoren in de ranglijsten – proef de heerlijke variaties. Er zijn 20 ruime plaatsen, die geschikt zijn voor tenten, campers en caravans (max 6 meter excl. dissel). Er is stroom beschikbaar voor alle kampeerplaatsen. Bij de aankomst en het vetrek mag de auto mee naar uw plaats, maar daarna graag parkeren op het parkeerterrein. Naast de kampeermogelijkheid kunt u ook gebruik maken van het zgn. "light" kamperenEr zijn twee gepimpte caravans voor 2 personen, maar met een tunneltent erbij kunt u hier verblijven met 5 á 6 personen. Ook is er een ruime studio voor twee personen en/of een appertement voor 4 tot 5 personen te huur op Minicamping Faranghe! in Esanatoglia, een boerencamping in de regio Le Marche.

 

Minicamping Faranghe! in Esanatoglia, een boerencamping in de regio Le Marche

Natuurlijk beschikt minicamping Faranghe! over goede en nette sanitaire voorzieningen. Het sanitair bestaat uit totaal 4 toiletten, 4 douches en 10 fonteintjes voor mannen en vrouwen gescheiden. Buiten vind je nog 2 afwasbakken en 2 wasplaatsen. In de gemeenschappelijke loggia vind je een koelkast met koude drankjes (zelfbediening) en vriesvakken voor het invriezen van je koelelementen. In de loggia en op de oude hooischuur vind je zitjes en is er wifi. Het zwembad van de camping heeft een afmeting van 9 x 5 en 1.30 diep. Op verschillende plekken voor zonliefhebbers of schaduwzoekers zijn er ligbedden en hangmatten. Voor kinderen is er veel ruimte, een speelgoedkist, tafeltennistafel, een voetbaltafel, een plek in het bos waar je een hut mag bouwen. En omdat de boerencamping aan het einde van de weg zit, kunnen ze vrijelijk spelen zonder voorbij rijdend verkeer.

Ruime plaatsen op de camping

Minicamping Faranghe! in Esanatoglia is op een steenworp afstand gelegen van de berg Tre Pizzi, waar parapenters en deltavliegers vanaf zweven. In de omliggende bergen vind je uitdagende tracks voor mountainbikers. Op je wandeltocht door de bergen rijkt je blik ver over uitgestrekte valleien en bergweides. Een omgeving in de zacht glooiende heuvels van Le Marche, aan de poort van de hoge Apennijnen in de Umbrië. In deze rijkdom predikte Franciscus de armoede. In een uur ben je in zijn geboortestad Assisi.Faranghe! is tien autominuten verwijderd van Matelica en Esanatoglia, stadjes geroemd als Borghi Piu Belli. Je vindt daar alles voor de alledaagse boodschappen op de markt en in de winkeltjes. De koffiebarretjes, restaurants, kleine musea en bezienswaardige kerken, de smalle straatjes en middeleeuwse palazzi maken de sfeer compleet. Deze streek is een belevenis, en Faranghe! is een plek om je thuis te voelen.

Wilt u nog meer informatie over deze boerencamping in Le Marche?
Kijk dan op de website van minicamping Faranghe! in EsanatogliaVolg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina