Minicamping De Zwerfkei in Borger
Boerencamping in de provincie Drenthe

Indien u verblijft op minicamping De Zwerfkei in Borger, een boerencamping in de provincie Drenthe, dan kampeert u bij de boer in de tuin. En dat is niet over zomaar een tuin, maar een compleet landgoed. De minicamping van ongeveer 1,5 hectare groot, ligt middenin een landgoed van ruim 30 hectare aan bossen, landerijen en uitgestrekte velden. Waar u nog de echte Drentse rust vindt, de vogels u verwelkomen en u de reeën in het veld ziet staan te grazen. De Zwerfkei heeft een ruime opzet met riante en groene staanplaatsen tussen bomen en struiken. Henk en Jantje Seubers, de eigenaren van minicamping De Zwerfkei in Borger, een boerencamping in de provincie Drenthe, verwelkomen u graag op boerderij de Annahoeve, waar een gemoedelijke en gastvrije sfeer zorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie!

 

 

Wilt u brandschoon sanitair, wasgelegenheid en een overdekte spoelplaats. Ook dat bied minicamping De Zwerfkei in Borger u. Voor de (klein)kinderen zijn er speeltoestellen en een zee van ruimte om buiten te spelen. Mocht het weer eens niet zo mooi zijn, dan is er ook de recreatieruimte om zich in te vermaken. Kortom alle faciliteiten zijn aanwezig en veel zijn bij de prijs inbegrepen. Dát is pas zorgeloos kamperen op een boerencamping in Drenthe! Eén van de vaak gevraagde faciliteiten is ook aanwezig: gratis Wifi. Uw fiets kan eventueel in de overdekte fietsenstalling gezet worden. Er bestaat ook een mogelijkheid om een volledig ingerichte 2- tot 4-persoons huisje of stacaravan te huren.

 

De omgeving van minicamping De Zwerfkei ontdekt u wel als Boer Henk u verteld heeft over het landgoed, de wilde dieren en hij u het bos mee ingenomen heeft. Met een beetje geluk spot u een ree, konijnen, een vos en prachtige vogels. U kunt zorgeloos genieten van de rust en natuur. Ontdek de Hondsrug per fiets of wandelend, ga golfen, vissen, zwemmen of speel een potje jeu de boules op de camping. Minicamping de Zwerfkei; waar niks moet, maar alles kan. Er zijn volop mogelijkhden om activiteiten te ondernemen in deze mooie omgeving.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van minicamping De Zwerfkei in Borger.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina