Minicamping De Zandhorst in Wâlterswâld
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Welkom op de gastpagina van minicamping De Zandhorst, een boerderijcamping gelegen in het Friese dorpje Wâlterswâld (Wouterswoude) Bij Dokkum. Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar u in alle rust en ruimte van de mooie natuur kunt genieten. De camping ligt in de beschutte natuur van het kenmerkende coulissen landschap met dichtbij het weidse waddengebied met prachtige vergezichten en natuurlijk het Lauwersmeer gebied. Er zijn circa 20 staanplaatsen met allen een eigen stroompaal (10 amp) en een eigen watertappunt. Ook zijn er drie chalets en een toercaravan in de verhuur op minicamping De Zandhorst in Wâlterswâld (Wouterswoude, een boerderijcamping in de provincie Friesland.

Op het terrein van minicamping De Zandhorst in Wâlterswâld (Wouterswoude)  zijn nette sanitaire voorzieningen aanwezig. In de twee aanwezige toiletgebouwen vindt u 5 toiletten, 2 douches en 4 wasgelegenheden met wastafel. Tevens kunt u bij beide toiletgebouwen uw afwas doen. Voor de gasten van deze boerderijcamping  is gratis WIFI aanwezig. Op het kampeerterrein zijn ook enkele kleine speeltoestellen aanwezig.

.

De omgeving van minicamping De Zandhorst in Wâlterswâld (Wouterswoude) biedt u verrassende fiets- en wandelmogelijkheden. Met oude steden als Dokkum, Leeuwarden (en Drachten) in de buurt kan men cultuur snuiven maar behoort een paar uurtjes winkelen ook tot de mogelijkheden. Voor kinderen zijn er in de omgeving veel leuke dingen te doen. Eeltjemeer ligt op een paar km afstand van de camping en heeft een mooi waterrecreatiegebied. Verder is er Bombi, een overdekt speelparadijs, de kinderboerderij en het subtropisch zwembad Tolhuisbad deze bevinden zich in Dokkum. Ook zijn Speelpark Sanjesfertier in de Westereen (3,7 km), bowlen in Oostrum (8,5 km) of dierenpark Aquazoo in Leeuwarden (24 km) gegarandeerd succes voor een leuk dagje uit.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Zandhorst in Wâlterswâld (Wouterswoude)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina