Minicamping De Wolvenhoeve in Smilde
Boerencamping in de provincie Drenthe.

Martine, Bert, Roland en Dèbra zijn de eigenaren van minicamping De Wolvenhoeve in Smilde, een minicamping in de provincie Drenthe. Smilde ligt aan de oostkant van Assen een de Drentse Hoofdvaart. De boerderij is nu nog in gebruik als hobbyboerderij en natuurlijk als camping. Vanaf minicamping De Wolvenhoeve in Smilde, een boerencamping in de provincie Drenthe heeft u schitterende uitzichten en kunt u genieten van mooie zonsondergangen.

 

De 15 plaatsen op minicamping De Wolvenhoeve in Smilde zijn allemaal ongeveer 100m2 groot en hebben een 5 amp. stroomaansluiting. Ook zijn de sanitaire voorzieningen bijzonder netjes en schoon. Ze bestaan o.a. uit twee douches die voorzien zijn van een thermostaatkraan. Voor de kinderen is er een speeltuin, zijn er natuurlijk dieren (je mag soms meehelpen bij het voeren of schoonmaken van de stallen) en is er een overdekte recreatieruimte.

minicamping De Wolvenhoeve


Voor de fietsliefhebber is minicamping De Wolvenhoeve in Smilde een ideaal uitgangspunt. U kunt schitterende tochten maken door/over het Hijkerveld, het Dwingelerveld, het Drents Friese Wold, en het Fochteloërveen. Urenlang kunt u hier genieten van de prachtige natuur. Maar ook heel leuk voor kinderen is o.a. het verkeerspark in Assen, De Bonte Wever in Assen (o.a. zwemparadijs), de Sprookjeshof in Zuidlaren of de dierentuin in Emmen. Dit is slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die Drenthe u te bieden heeft.


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Wolvenhoeve in Smilde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina