Minicamping De Strengen in Borger
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping De Strengen in Borger, een boerderijcamping in de provincie Drenthe is gelegen aan de westkant van de plaats Borger, dicht bij de boswachterijen. De minicamping heeft 25 zeer ruime plaatsen die allemaal voorzien zijn van een 6 amp. stroomaansluiting. Het gehele terrein is heel netjes en voorzien van een mooie bloemenpracht welke door de boerin onderhouden wordt. Wilt u genieten van de Drentse rust, kom dan ook kamperen op Minicamping De Strengen in Borger, een boerderijcamping in de provincie Drenthe.

 

MInicamping De Strengen in Borger

 

Zoals bij vele boerderijcampings het geval is, beschikt Minicamping De Strengen in Borger ook over hele nette en mooie voorzieningen. De sanitairgroep bestaan uit d douches, 2 toiletten en 2 wastafels voor de dames en de heren apart. En...er worden géén muntjes gevraagd voor warm water. Verder is er een overdekte afwasplaats, een stort voor uw chemisch toilet, een centrifuge en ook nog een recreatieruimte. Tevens is er Wifi beschikbaar. Voor de kleinere kinderen zijn er enkele speeltoestellen, is er een sportveldje en, ook voor de groten natuurlijk, een jeu de boules baan. In de recepte staat een informatiekast met tijdschriften en en informatie over de diverse activiteiten in de mooie provincie Drenthe. Dicht bij de camping is een milieuvriendelijke groentewinkel waar u heerlijke onbespoten artikelen kunt kopen.

Boerderijcamping De Strengen in Borger, minicamping in Drenthe

 

Het dorp Borger is mooi gelegen op de Drentse Hondsrug. Een geweldig mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. Er zijn diverse fietsroutes vanaf Minicamping De Strengen in Borger te maken. Borger zelf, met uitstekende voorzieningen, ligt op 1,5 km van de boerderijcamping. Verder wordt een bezoekjhe aanbevolen aan het Hunebed informatiecentrum. Verdere uistapjes kunt u maken naar het nabij gelegen Boomkroonpad, een wandeling door de toppen van de bomen. Maar het Herinneringscentrum Kamp Westerbork, het Drents Museum en het Verkeerpark in Assen of de dierentuin in Emmen zijn ook voorbeelden om u heerlijk te kunnen vermaken.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Strengen in Borger.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina