Minicamping De Stjelp in Oudega
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Minicamping De Stjelp in Oudega (Smallingerland), een boerderijcamping in de provincie Friesland, wordt door de eigenaren "ontstressingsboerderij camping" genoemd. In deze tijd van haast, hectiek, stress en drukte is deze plek een oase van rust, waar je in de vrije natuur weer tot jezelf kunt komen. Waar je 's morgens door de vogels gewekt wordt en de serene rust van de natuur voelt ontwaken en waar de kikkers in de omliggende sloten met hun gekwaak aangeven dat de dag is begonnen. Bij de boerderij hoort een SVR camping met 3 trekkershutten en staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, met een wijds uitzicht over de landerijen. Op minicamping De Stjelp in Oudega, een boerderijcamping in de provincie Friesland, is het goed vertoeven, speciaal voor gasten die even lekker tot rust willen komen en wandelend of met de auto, fiets, scooter of kano van de omgeving willen genieten.

Minicamping De Stjelp in Oudega, Friesland

 

Minicamping De Stjelp in Oudega heeft uitstekende schone sanitaire voorzieningen, ruime vrije plaatsen met vrij uitzicht, aansluiting op elektra, verlicht terrein, watertap op het terrein, aanrecht met warmwater, koelkasten aanwezig, centrifuge, chemisch storttoilet, fietsroutes, fiets/botenverhuur, Jeu de Boulesbaan. Natuurlijk is er voor de gasten ook gratis Wifi beschikbaar. Openlucht zwembad, winkels waaronder een supermarkt en manege op 2 km. Tevens zijn er een drie-tal blokhutten te huur. Voor de kinderen zijn er op de boerderijcamping speeltoestellen aanwezig. En natuurlijk zijn er ook dieren, zoals eenden, ganzen, pauwen, kippen etc. op de boerderij aanwezig.

Boerderijcamping De Stjelp in Oudega, Smallingerland

 

Liefhebbers van vissen kunnen hier aan hun trekken komen. Daarnaast kun je vanuit Minicamping De Stjelp in Oudega prachtige fietstochten maken in de natuurlijke omgeving. Hiervoor zijn speciale routes met verschillende afstanden uitgezet, zoals o.a. de pontjesroute en het fietsroute netwerk. Vlakbij Oudega ligt Eernewoude waar het Nationaal Park "De Alde Feanen" is te vinden, hier heerst volstrekte rust. Oudega heeft veel te bieden. Het is een plezierig dorp met zijn eigen haventje, vanwaar je naar verschillende watersportgebieden kunt varen en kanotochten kunt maken. Het kanoën is al sinds lange tijd een veel voorkomende recreatieactiviteit, waarvoor de belangstelling de laatste jaren sterk is toegenomen. Al met al voor iedereen is er wel iets te doen op deze leuke boerderijcamping in Friesland.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Stjelp in Oudega.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina