Minicamping De Stal in Drijber
Boerencamping in de provincie Drenthe

De familie van Vliet, eigenaren van minicamping De Stal in Drijber, een boerencamping in de provincie Drenthe willen u graag verwelkomen op hun mooie mini camping gelegen in het midden van de provincie. Op de camping is plaats voor 32 caravans, vouwwagens en/of tenten. De camping is landlijk gelegen met ruime standplaatsen welke verhard zijn met tegels. Op de mini camping is een veld met speeltoestellen en beschutte plaatsen waar de caravans rondom het veld staan. Wilt u kamperen in een prachtig landelijk gebied, kom dan naar minicamping De Stal in Drijber, een boerencamping in de provincie Drenthe.

Minicamping De Stal in Drijber

Naast het hierboven genoemde veld is erop minicamping De Stal in Drijber een veld met beschutte plaatsen met veel uitzicht. Daarnaast is er een veld met vrij uitzicht over de landerijen richting de Goudplevier. Dit alles ligt nabij een natuurrijke bosrijke omgeving met veel fiets en wandel mogelijkheden. De camping ligt aan het kanaal waar een vissteiger is gebouwd en waar een roeiboot ligt welke iedereen mag gebruiken. Er zijn fietsjes, skelters en traptractors voor de kinderen. De speeltoestellen bestaan uit schommels en een glijbaan en een zandbak met zandspeelgoed. Op de camping is ruime schone sanitairvoorziening aanwezig Sinds 2012 is er ook gratis Wifi op de mini camping beschikbaar. Hier kunt u nog echt genieten van het plattelandsleven.

Boerencamping De Stal in Drijber, provincie Drenthe

 

 

Zoals u waarschijnlijk weet is er in de provincie Drenthe erg veel te beleven. Om alle attracties te bezoeken is de ligging van mini camping De Stal in Drijber natuurlijk ideaal. Een dagje Noorderdierenpark in Emmen, een bezoekje met de kinderen aan het Verkeerspark in Assen, het pretpark in Slagharen, Plopsaland in Coevorden/Dalen of bij slecht weer Speelstad Oranje in Oranje. U zegt het maar. Natuurlijk kunt u ook gewoon genieten van de rust en de ruimte die deze mooie provincie u biedt.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe
Bezoek dan een de website van minicamping De Stal in Drijber.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina