Mini-Camping De Sangershoeve in Ohe en Laak
Boerencamping in Midden-Limburg

Mini-Camping De Sangershoeve in Ohe en Laak, een boerencamping in Midden-Limburg is de afgelopen jaren als volgt bekroond: ANWB Fraaiste kleine camping 2009, Mooiste VeKaBo camping 2007 Limburg. Naast de minicamping zijn er ook appartementen te huur. De camping beschikt over 40 ruime zonnige, maar beschutte plaatsen van ongeveer 125 m². Alle plaatsen zijn voorzien van electra en waterafvoer. Om te ervaren waarom de ANWB en de VeKabo deze camping hebben bekroond wordt u uitgenodigd voor een verblijf op minicamping De Sangershoeve in Ohe en Laak, een boerencamping in de provincie Limburg.

minicamping De Sangershoeve in Ohe en Laak

 

Zodra u het terrein van minicamping De Sangershoeve in Ohe en Laak oprijdt ziet u de imposante Limburgse Maasdalhoeve, waar de Bourgondische sfeer voelbaar is. Men richt zich vooral op de medioren / senioren. Gastvrijheid en luxe zijn de speerpunten met o.a: comfort plaatsen, luxe verwarmd sanitair, wasserette, TV,wifi / internet, broodjes sevice, Jeu de boules baan en oplaadpunten voor fietsen, gratis knooppuntfietsroutes. Aangrenzend aan de camping vindt u een heel mooi natuur- en wandelgebied.

Boerencamping De Sangershoeve in Midden Limburg

Vlakke fietsroutes leiden door cultuurhistorische Maasdorpjes zoals het witte stadje Thorn of de stad Maaseik met een van de mooiste marktpleinen van Belgie. Dit alles binnen een straal van 8 km. Veerpontjes zetten fietsers gratis naar de overkant van de Grensmaas, waar de knooppunten op elkaar aansluiten. Kortom veel beleving in het maasplassen gebied Midden Limurg, zoals shoppen in het Designer Outlet Centrum Roermond of een dagje gezellig genieten in Maastricht.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Sangershoeve in Ohe en Laak

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina