Minicamping De Peelfluiter in Ospel
Boerencamping in de provincie Limburg

Minicamping De Peelfluiter in Ospel, een boerencamping in de provincie Limburg, is een camping die zeer geschikt is voor senioren. De mini camping is nl. erg rustig gelegen. Men beschikt over ruime plaatsen van ieder 200m2 voorzien van een 10 ampere stroomaansluiting. Ook heeft iedere plaats een vuilwaterafvoer. Het kampeerterrein is autovrij, er is een ruime parkeerplaats bij de ingang van het kampeerterrein. Op de boerderij behorende bij Minicamping De Peelfluiter in Ospel, een boerencamping in de provincie Limburg, zijn geen activiteiten op het boerenvlak meer, wel is er nog wat kleinvee en zijn er beperkte agrarische activiteiten.

 

Minicamping De Peelfluiter in Ospel,Boerencamping Limburg

 

De voorzieningen op Minicamping De Peelfluiter in Ospel zijn heel goed. Zo is het sanitairgebouw verwarmd, is er een wasserette, is er een ontspanningsruimte met Tv, een fietsenstalling én kunt u gebruik maken van gratis WiFi. Ook beschikt men over een gezellig terras. Sinds 2013 is er ook een mooie Jeu de Boules baan aangelegd, een mooie activiteit om contacten te leggen met de medekampeerders.Ook is het mogelijk om de vakantiewoning, geschikt voor 4 personen, te huren. Deze woning is geheel gelijkvloers en volledig ingericht.

 

Boerencamping De Peelfluiter in Ospel, Mini camping in Limburg

 

De Peel is een geweldig mooi natuurgebied. Het nationaal park De Grote Peel is een hoogveen gebied waar vroeger turf werd gestoken. Tegenwoordig is het een vogelrijk gebied dat uitnodigt voor het maken van mooie en lange wandeltochten. 1400 hectare ongerepte natuurschoon! Verder kunt u aan de hand van de knooppunten hele mooie fietstochten maken. Onderweg heerlijk genieten in de kleine dorpjes, even uitrusten op een heerlijk terrasje. Ook kunt u in de omgeving van Minicamping De Peelfluiter in Ospel heerlijk vissen. Verder zijn er nauurlijk ook diverse musea op allerlei gebied te bezichtigen.

 

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Peelfluiter in Ospel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina