Minicamping De Merel in Melderslo
boerderijcamping in de provincie Limburg

Graag verwelkomen Monique Lauterfeld & Eckhardt Schraven u op Minicamping De Merel in Melderslo, een boerderijcamping in de provincie Limburg. De grote plekken stralen rust en ruimte uit. Voldoende privacy maar ook zeker de sfeer van gemoedelijkheid.
U kunt genieten in Noord-Limburg in het plaatsje Melderslo, gemeente Horst aan de Maas. Het dorp wordt ook wel het “blauwe bessendorp” genoemd, omdat hier ongeveer een kwart van alle blauwe bessen in ons land wordt geteeld. Daarnaast zijn ook de asperge- en de champignonteelt belangrijk voor Melderslo. Minicamping De Merel in Melderslo, een boerderijcamping in de provincie Limburg ligt in de directe nabijheid van vele bezienswaardigheden. Mooi veld op minicamping De merel in Melderslo

 

 

 

 

 

 

 

De camping is voorzien van een groene windsingel en bied plaats aan 20 afgeschermde plekken voorzien van stroom (6 amp). Allen voorzien van een draadloze internetverbinding en er zijn prima sanitaire voorzieningen. Alle plekken hebben een stuk kunstgras voor de caravan, dus altijd droog en nooit geen kale plekken meer. Aan de rand van het veld, kunt u met meerdere caravans bij elkaar staan. Honden zijn, dan wel aangelijnd, van harte welkom. Het speelveld voor de kleintjes ligt veilig achteraan en is autovrij. 

 

 

 

Binnen 800 meter vanaf minicamping De Merel in Melderslo begint het prachtige natuurgebied Het Schuitwater en op 3,5 km ligt de rivier de Maas. Het pondje voor een overtocht ligt op hoogte van de camping. Met aan de kade van Broekhuizen wat leuke terrasjes. Dat maakt uitstapjes naar het historische Arcen met zijn thermaal baden en kasteeltuinen een bezoekje aan de Hertog Jan fabriek of een fietstochtje Duitsland heel dichtbij. In de "eigen" straat vindt u links het streekmuseum De Locht en rechts de gezellige Theetuinen voor een vers streekgebakje. Binnen een straal van 4 kilometer bevind zich een hele grote gratis toegankelijke speeltuin, Aardbeienland een combinatie van spelen en educatie, een zwemvijver en Huys ter Horst. Binnen gemiddeld 15 km bent u bij het bekende pretpark Toverland, Zoo Overloon, het Oorlogsmuseum en de prachtige Maasduinen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Limburg?
Bezoek dan de website van Minicamping De Merel in Melderslo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina