Minicamping De Kan Hoeve in De Veenhoop
Boerderijcamping in Friesland

De eigenaren heten u van harte welkom op Minicamping De Kan Hoeve in De Veenhoop, een boerderijcamping in de provincie Friesland. Ze hebben een Biologisch vleesvee bedrijf en  vinden het leuk om anderen in de gelegenheid te stellen om deze rustige omgeving te leren kennen. Ideaal centraal gelegen in de driehoek van Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. Er zijn in totaal 25 ruime plaatsen, waarvan 3 specifiek voor campers geschikt gemaakt zijn. Naast de minicamping is er ook een B&B met 4 kamers aanwezig én 5-Restinn-hotelhuisjes. Met andere woorden, Minicamping De Kan Hoeve in De Veenhoop, een boerderijcamping in de provincie Friesland, is de juiste plek om tijdens uw vakantie de provincie te ontdekken.

 

Alle plaatsen op Minicamping De Kan Hoeve in De Veenhoop zijn voorzien van 10 ampère stroomaansluiting. Tevens is er gratis wifi voor de campinggasten beschikbaar. Er een mogelijkheid om voor de volgende ochtend lekkere, warme, biologische broodjes te bestellen/op te halen. Op de camping zijn geen speeltoestellen aanwezig. U kunt hier vanaf half maart tot eind oktober terecht voor een heerlijke vakantie.

 

Het kalme Friese land is zeer geschikt om een paar dagen te komen onthaasten. De omgeving van minicamping De Kan Hoeve in De Veenhoop leent zich voor mooie wandelingen en fietstochten. Ook kan je gemakkelijk het openluchtmuseum De Alde Feanen en ’t Damshûs bereiken, voor de watersporters is er een zeilschool vlakbij waar je ook bootjes kan huren en voor de kleintjes onder ons is er Bombispeelparadijs, De Naturij en Aqua Zoo.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Kan Hoeve in De Veenhoop.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina