Minicamping De Hanenburcht in Wijnjewoude
Boerderijcamping in de provincie Friesland.

Minicamping De Hanenburcht in Wijnjewoude, een boerderijcamping in de provincie Friesland is een kleine en zeer rustige camping met slechts 11 plaatsen voor campers/caravans of tenten. Op de camping staan tevens 5 mooie trekkershutten en een leuk tenthuisje. Deze zijn allemaal te huur. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen electra-aansluiting. Door de ligging nabij de drie provinciegrenzen van Groningen, Friesland en Drenthe, heeft u vanaf Minicamping De Hanenburcht in Wijnjewoude de ideale mogelijkheid om deze drie noordelijke provincies te verkennen.


Minicamping De Hanenburcht in Wijnjewoude, Friesland

 

De sanitaire voorzieningen op Minicamping De Hanenburcht in Wijnjewoude zijn mooi en netjes en bestaat uit drie wastafels, twee douches en twee toiletten. Buiten het gebouw kunt u de afwas doen. Op de boerderijcamping zijn ook enkele speeltoestellen voor de kinderen aanwezig, zoals een klimrek, een zandbak en een trampoline. Ook is er een Jeu de Boules baan aanwezig.In het speelbos Sparjeburd, gelegen op 500 meter van de camping, kunnen de kinderen zich ook uitstekend met de daar aanwezige speeltoestellen vermaken. En wilt u genieten van af een toe een vers appeltje of een peer. Pluk die dan van de aanwezige fruitbomen.

 

Plaatsen op Boerderijcamping De Hanenburcht in Wijnjewoude

 

Minicamping de Hanenburcht in Wijnjewoude, aangesloten bij de Vekabo, ligt tussen de bossen van Beetsterzwaag en Bakkeveen. Het plaatsje Wijnjewoude heeft zelf twee mooie natuurgebieden, het Weinterper schar en de Duurswouderheide. Het Weinterperschar heeft een poëzieroute, een wandelroute van 4 km. En per fiets maakt u eventueel zelf uw routes met behulp van het Knooppuntennetwerk. Als u terugkomt na een dagje genieten op of buiten de camping kom dan genieten in de gezellige theetuin van deze boerderijcamping.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Hanenburcht in Wijnjewoude.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina