Minicamping De Haarsluis in Geeuwenbrug
Boerencamping in Drenthe

Ron & Annelies Otten zijn de trotse eigenaren van minicamping De Haarsluis in Geeuwenbrug, een boerencamping in de provincie Drenthe. De ligging van deze kleine, autovrije, camping, waar 25 ruime plekken zijn, is gewoonweg schitterend: temidden van de drie geweldige natuurgebieden: het DrentsFrieseWold, het Dwingelderveld en het Hijkerveld. Zoals ook de omgeving is staat minicamping De Haarsluis in Geeuwenbrug, een boerencamping in de provincie Drenthe voor rust en ruimte.

Minicamping De Negorij in Geeuwenbrug, Dwingeloo


Minicamping De Haarsluis in Geeuwenbrug is doorzijn unieke ligging een zeer goed startpunt om al wandelend en/of fietsend de mooie omgeving te verkennen. Alle kampeerplekken zijn voorzien van elektriciteit (10 Amp), hierdoor kunt u ook optimaal genieten van uw luxe goederen. Ook heeft iedere plaats een eigen watertappunt en kunt u op de camping gebruik maken van gratis WiFi. Het toiletgebouw heeft gescheiden sanitaire ruimten voor dames en heren. Er is een wasmachine aanwezig. Vanaf de camping kunt u, indien u visliefhebber bent, uw hengel uitgooien. Op de camping zelf is een jeu des boulesbaan aanwezig.

Minicamping De Negorij in Geewuenbrug, boerencamping in Dwingeloo en Drenthe

Nasst het maken van mooie fiets en wandeltochten door de nabij gelegen natuurgebieden is ook het nabij gelegen Dwingeloo een aantal bezoekjes waard. In de zomer wordt er veel georganiseerd. Verder zijn natuurlijk Diever en Meppel ook de moeite waard. Indien u komt kamperen op minicamping De Haarsluis in Geeuwenbrug dan zal dat een mooie kennis making worden met de schitterende provincie Drenthe.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Haarsluis in Geeuwenbrug.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina